Fleim: politsei eest ära sõitmine
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Pira kirjutas:Muidu isegi linnas võiksid autojuhid peatuda teelt kõrvale sõites või kohas kus ei takista teisi liiklejaid mitte nii et terve sõidurida kinni.........
Kasutan juhust, ja kutsun rahvast üles sellist käitumist resoluutselt ära lõpetama. Leidkem aega ja peatugem, et teha selle kohane märkus politseile. Ma ei ole jätnud mitte ühtegi korda seda tegemata, kui auto on kesk liiklust peatatud ja politsei teeb oma tööd vaatamata sellele, et mõnekümne meetri kaugusel oleks võimalik peatuda ilma tervet sõidurida liiklemiseks sulgemata.
Kõige rumalam käitumine ever, mida ma kohanud olen, oli Vabaduse väljakult Kaarli puiesteed pidi suunaga Luise tänava poole, kus politsei oli peatanud sõiduki kolmandas vasakpoolses reas (sic!) endise tenniseväljaku vastas. Kusjuures oli maas pidev joon ja kolmandas reas sõites avastasin ennast situatsioonis, et ees oli politsei auto ning teise ritta ümberreastumiseks olin sunnitud seda tegema üle pideva joone.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.