Fleim: politsei eest ära sõitmine

LM
Tsikkel: CBR1000F & HD Softail

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas LM »

oxide kirjutas:
Nuki kirjutas:

Pole päris nagu eest ära sõitmine, aga peaaegu :)
Täna sain siis ka politsei autosse istutud. Asi oli selline, et politsei oli eravärvides musta bmw'ga mulle lauluväljaku üleval mäe peal vastu tulnud ning ja ümber keeranud, kuna mu hoog oli natuke suur. Poisid sõitsid lihtsalt mul sabas ( marsruut siis Narva mnt-Petrooleumi-Tuukri-Ahtri-Mere pst-ja siis Soo tn ja Põhja pst nurgal keerasin Nestesse tankima). Seal tankuri juurde seisma jäädes keerasin nad risti mulle ette ja nägin neid esimest korda. Peale tankimist autosse istudes rääksid nad siis oma loo ära ja näitasid ka terve tee videot, mis ma olin teinud jne jne. Trahv tuleb kuu aja pärast, aga selle eest, et tuukri tn foori tagant lahkudes ületasin kiirust. Küsisin seal autos istudes ja aega parajaks tehes ( kuna neil sai printeril aku tühjaks ja ootasime teist ekipaaži, kes laadija tooks ), et miks nad siis mind juba lauluväljaku juures kinni ei pidanud üldse vaid alles siis, kui ma tanklasse läksin, siis ütlesid, et tahtsime näha, mis sa veel teed. :wack:

see on küll nõme,et niimoodi järgi sõidavad pikalt.sellise tehnikaga saaks kõik bikemehed trahvi. :wack:

tuttav teema.
paar aastat tagasi oli sama juhus soomes. miski hall RS skoda hakkas kiirteel järgi pressima. tekkis sportlik hasart, et vaatame ,skoda, kui pikalt järgi tuled. tuli 3,2 km , siis pani vilkurid tööle. pakkusid ka videot näha ja puha. olid möötnud keskmiseks kiiruseks 153 km/h. need numbrid mis kviitungile kirjutati ei tekitand enam yldse hasarti :oops:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”