Fleim: politsei eest ära sõitmine
Moderaator: Moded
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
Nuki kirjutas:siis mingiaeg prindivad välja.. ja siis sai printeri aku tühjas.
Ma nüüd hakkasin kohe mõtlema, et kas sa ajasid politseiautos vs taksos istumise sassi või siis pole tõesti mina ammu trahvi saanud
. Minuarust kui eelmine aasta sugeda sain printerit kll seltskonnas ei olnud.
-
Schizo
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
jep, minul oli ka suur üllatus. tehnika sajand ikkagi ju ![]()
-
yeekim
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 707 korda
- Tänatud: 464 korda
Pira kirjutas:... kõik see mingis asulas udutulede pärast (PIMEDAL AJAL).
EDU ja rohkem sallivust kaasliiklejad..
Sa vaata nüüd LE'st järgi, kuna udu(lisa)tuleda kasutamine lubatud on!
Ja ära hakka nüüd jahuma, et jama seadus jne.
edu
ants01 kirjutas:Pira kirjutas:... kõik see mingis asulas udutulede pärast (PIMEDAL AJAL).
EDU ja rohkem sallivust kaasliiklejad..
Sa vaata nüüd LE'st järgi, kuna udu(lisa)tuleda kasutamine lubatud on!
Ja ära hakka nüüd jahuma, et jama seadus jne.edu
Ja absoluutselt kõik peab olema seadusega piiritletud???....muidu äkki keegi hakkab midagi oma peaga mõtlema? ....
![]()
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
edu[/quote]
Ja absoluutselt kõik peab olema seadusega piiritletud???....muidu äkki keegi hakkab midagi oma peaga mõtlema? ....
[/quote]
Pmst viimaste lehekülgede esimene asjalik postitus....
Maku kirjutas:Ja absoluutselt kõik peab olema seadusega piiritletud???....muidu äkki keegi hakkab midagi oma peaga mõtlema? ....
![]()
Nagu liikluses näha siis mõni ei mõtle ega hakkagi mõtlema oma peaga. Selleks ongi seaduseid tarvis. Kui keegi hakkab halama, et talle udutulede pärast trahvi tehti, siis mina plaksutan rõõmust käsi. Neid udutuledega sõitvaid sitapäid on kõik kohad täis. Las mõni maksab erakondade reklaamikampaaniatesse kah midagi.
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Ja nendele idiootidele (viimastel päevadel on nagu jälle silma torganud), kes tipptunnil ristmikud kinni sõidavad võiks kohe ilma pikema jututa vastu mune anda.
-
reimps
mx77 kirjutas:Ja nendele idiootidele (viimastel päevadel on nagu jälle silma torganud), kes tipptunnil ristmikud kinni sõidavad võiks kohe ilma pikema jututa vastu mune anda.
Sa mõtled selle all keda? Politseinikke, tsikliste või külmasaanud autojuhte?
-
dubweiser
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
kusjuures see probleem on paljudel taignanägudel ikka väga sügaval sees. mul on mitu korda olnud, et ei hakka (autuga) ristmikule pressima (kuigi on roheline) kuna ilmselgelt jääksin sinna uutele tulijatele ette tolgendama. aga raisk sellepeale on tagumine signaalitama hakanud, miks sa edasi ei lähe, roheline juu. johhen buhhen on tolvanid
võll kirjutas:Maku kirjutas:Ja absoluutselt kõik peab olema seadusega piiritletud???....muidu äkki keegi hakkab midagi oma peaga mõtlema? ....
![]()
Nagu liikluses näha siis mõni ei mõtle ega hakkagi mõtlema oma peaga. Selleks ongi seaduseid tarvis. Kui keegi hakkab halama, et talle udutulede pärast trahvi tehti, siis mina plaksutan rõõmust käsi. Neid udutuledega sõitvaid sitapäid on kõik kohad täis. Las mõni maksab erakondade reklaamikampaaniatesse kah midagi.
mis sul nende udukate vastu on.kui mul oleks autol xenon tuled sõidaks ka päeval udukatega.originaal udukad ei tohiks küll kedagi segada.
-
andrias
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
mis sul nende udukate vastu on.kui mul oleks autol xenon tuled sõidaks ka päeval udukatega.originaal udukad ei tohiks küll kedagi segada.
Jah, täpselt. Väike kiiruseületamine ja punase alt läbipanek ei tohiks samuti kedagi segada ![]()
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
no need pole päris võrreldavad asjad ju.see udukate keelamine on ju täiesti mõtetu asi.mille jaoks see vajalik on.
-
indumen
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
keegi ei keela udukatega udus sõita ![]()
kisub väga OT-ks ära juba
kontakt nr. +372 52 58 244
-
isakene
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
oxide kirjutas:no need pole päris võrreldavad asjad ju.see udukate keelamine on ju täiesti mõtetu asi.mille jaoks see vajalik on.
Päris ilmaasjata alati ka seadusi ei tehta. Udukad pimestavad ja on ebameeldivad, eriti kui neid pimeda ajal koos lähituledega ja normaalse nähtavuse juures kasutatakse. Mina olen 100% udutulede vale kasutuse korral trahvimise poolt. Kui sul on vaja bling-blingi, pane autole päevasõidutuled, udutuledest pimedas niikuinii erilist tolku ei ole, udutuli on ikkagi ainult uduse ilma jaoks.
Ja enne, kui uuesti lahmima hakkad, väike lisateave: inimesi, kellel on väga hea või hea nägemine, häirivad udu-ja kaugtuled kordades vähem, kui keskmise või kehvapoolse nägemisega inimesi ja prillikandjaid. Ning neid viimaseid on esimestest meie ühiskonnas tunduvalt enam kui esimesi. Ebaõige kaug-või udutule kasutamisel näeb väga hea nägemisega inimene ainult tavalisest eredamat punkti, kehvema nägemisega inimene näeb aga suurt laialivalguvat eredat valguslarakat, mis pimestab ja kõige ülejäänu nähtavust oluliselt vähendab või sootuks kaotab. Kui ei usu, proovi järele - pane mingid prillid ette, mis nägemisteravust vähendavad ning proovi, milline maailm siis välja näeb. Soovitatavalt tee seda vihmase või sompus ilmaga. Ehk saad siis aru, milleks reegleid kehtestatakse.
56 486769 isakene@gmail.com-
yeekim
- Toetajaliige
Kogu see teema on OT!
Ega mõne inimese mõttemaailma 16 lk foorumi postitustega ei muuda-ikka on teised süüdi ![]()
edu ![]()
ma ei mõelnud pimedas neid kasutada ja ammugi mitte koos lähi tuledega.parktuli koos udukatega päeval ei sega kedagi.pole mõtet isegi vaielda.eeldusel ,et on orig tuled.ja asja point minu jaoks on see,et kui on xenonid,mis enamus autodel ikka päris kallid.siis miks neid päeval tühja kulutada.sest iga tulede sisse lülitamine vähendab nende eluiga.ja udutule pirn on ikka kõvasti odavam.kas pirn maksab 50eeku või 5000eeku on ikka vahe ju.
-
yeekim
- Toetajaliige
Pedofiili mõrvamine mind ka ei häiri aga kahjuks on see seadusega keelatud.
Läks jälle lahti.......
![]()
Käsin siis täna suvilas, rattale LED-nubrituld paigaldamas (eelmine omanik arvas, et seda pole vaja).
Hiljem sai natuke linnas ringi sõidetud ning äkki Liivalaias vajusidki Pollarid oma bussiga mulle tuulde. Oma 4 km. paarutasid mul taga, kuid seekord läks õnneks ja nad pöörasid hiljem ära. Ise ma arvan, et 100% oleks maha võetud kui numbri tuld poleks olnud ![]()
-
uljasvaluvelg
- Tsikkel: Honda Transalp
oxide kirjutas:no need pole päris võrreldavad asjad ju.see udukate keelamine on ju täiesti mõtetu asi.mille jaoks see vajalik on.
Mitte mille, vaid kelle jaoks. Isegi päevasel ajal häirivad mind need juhid, kellel tagumine udutuli on sisse lülitatud. Vaatad peeglisse ja seejärel ette-jääb mulje, et ees on auto, mis pidurdab aga üks pidurituli ei põle! Kui ikka udu ei ole, miks sa neid kasutad? Kui sa ei näe autoga sõita ja otsid abi udutuledest, siis tuleks hoopis silmaarsti poole pöörduda. Kas sa vastutuleva auto puhul jätad maanteel ka kaugtuled peale või tahad, et kõik teised seda sulle teeks?
Sulle meeldiks arvatavasti selline seadus, et kui teised sind häirivad, tuleks neile trahvi teha ja kui sul on hea valede tuledega sõita on kõik mmm`id, kes sellepärast pahaseks saavad!
Ma ei ole nõus sellega, et kõik seadusaktid on põhjendatult kehtestatud. Tihtipeale on need vaid "kontorirottide" poolt välja mõeldud üllitised. Tulede kasutamise eeskirjad on aga kestnud juba kaua aega ja neid tuleks austada. ![]()
minu arust ma ei rääkinud tagumisest udutulest.ja küsige mõne tuttava käest ,kes tegeleb autodega siis saate teada ,et Eesti ark on üks suurimaid peedistajaid üldse mis puudutab autodega seonduvaid asju.ei viitsi siia näiteid tuua aga üldiselt mis mujal euroopas lubatud,see meil keelatud.ja kui juba tuledest rääkida siis häirivad minu arust need ise pandud xenonid millel puudub tuledekorrektor kordades rohkem udutuledest.paistab,et see ei sega kedagi.ja veel kiiruseületamine on ka seaduserikkumine.kas saate öelda,et ei tee seda kunagi.
-
efendi
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
No ma ei tea, olen prillikandja, aga ei sega mind need udutuled mitte üks põrm. Ma muidugi ei vahi ka pingsalt vastutulija tuledesse elu eest. Järgneb puhas OT - Praegu resideerun Kreekas ja hoopis rohkem häirib mind see et siin sõidetakse päeval tuledeta, vot see on asi mis tshab harjumist saada. Loomulikult ka ringteed siin, kohe kuidagi ei suuda meeles pidada et ringil olija peab teed andma, õnneks kohalikud näevad et väljamaa numbriga masin ja suudavad ise ettevaatlikumad olla. Siin lähtutakse ikka mõistlikkuse printsiibist, mitte ei aeta paberis näpuga järge. Muideks, kui teed liikluses midagi valesti siin, siis ei näita keegi näppu, antakse signaali ja naeratatakse ja laiutatakse käsi "ma tõesti ei näinud, anna andeks" vms.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
bigdog
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
oxide kirjutas:parktuli koos udukatega päeval ei sega kedagi.pole mõtet isegi vaielda.eeldusel ,et on orig tuled.ja asja point minu jaoks on see,et kui on xenonid,mis enamus autodel ikka päris kallid.siis miks neid päeval tühja kulutada.sest iga tulede sisse lülitamine vähendab nende eluiga.ja udutule pirn on ikka kõvasti odavam.kas pirn maksab 50eeku või 5000eeku on ikka vahe ju.
Ei saa mitte torkimata jätta...
Ära osta omale ksenoontuledega autot, sellised on juba uuena ostes kallimad kui tavalised! Veel parem, ära kasuta üldse mitte mingisuguseid tulesid-sest see on kõik lihtsalt üks lisakulu... Kõige odavam on hoopis koju jääda-ei mingeid kulusid transpordile! Loodan et sa selle iroonia peale ei solvu, ei midagi isiklikku. Ka ülevaatuse teemas on mõned tunnistanud et on oma sõidukile ise xenonid paigaldanud. Neid me millegipärast tolereerime?
Eesti ARK on paraku omaette teema...
Kogu selle teema hala saab võtta kokku paari lausega. Kui oled teinud midagi valesti ning korravalvur on seda märganud siis on aeg ilmselt kukrut kergitada. Või eest ärasõitmisega duubeldada.Või mitte. Andestamatu on teisi liiklejaid mistahes teguviisiga ohtu seada.
Olen nõus et mõnede rikkumiste eest ettenähtav karistus on hirmutavalt suur ning seetõttu tekib kiusatus eest ära sõites karistust vältida. Aga karistuse vastu on veel lihtsam rohi-tundke ja täitke liikluseeskirju! Alaealiste eest vastutavad nende vanemad, liiklusvahendi juhil eeldaks mõistuse (ning selle kasutusoskuse) olemasolu.
Etterutavalt öeldes ei ole ma ise samuti mingi ingel. Karistusi on olnud hoiatusest kuni pooleteistkuuse juhtimisõiguse peatamiseni (see oli ammu). Siiani eksin iga nädal mõned korrad mõne liikluseeskirja punkti vastu. Kuna aga korravalvureid iga nurga peale ei jagu siis jääb rikkumine enamasti märkamatuks. Aga kui mind on eksimuselt tabatud siis pole ka hakanud eest ära ajama ning olen omad vitsad vastu võtnud. Mida külvad, seda lõikad. Käitugem vastutustundlikult! Nii lihtne see ongi.
-
Pira
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Kuulge Ants ja muud targad kes arvavad et kõik kel udutuled sees on kohe sitapead.....
Nüüd vut vut minu postitust uuesti lugema ja ei saanud ma trahvi ja olid põhjendusega sees ja lubati jätta sisse, te olete lihtsalt kitsa lilmavaatega foorumi kommiad kes ei saanud mitte midagi minu öeldust aru..... selles postis ei tahtnud ma esile tuua üldsegi seda....mida teie aju sellest postist ainsana nägid.
Selles postis siin on paarkümmend sõna ei ole vaja nende iga sõna kohta eraldi kohe teemat avada..... ![]()
Ja keda häirivad ned tehasest külge poogitud väikesed udutuled mis sinna kõhualla pandud on siis minge ravile aga mitte silma arsti juurde vaid ikka psühiaatri juurde kuna teid segavad teiste inimeste tegemised ja koheselt on haavatud õiglustunne ja kõik muu miss egoga seotud..... sellisest kompleksist võiks ikka lahti saada. Jube raske võib ikka iseendaga nimodi 24/7 toime tulla ...te kindlasti isegi ei pane tähele kui udkad on siise lülitanud mingi Ford aastast 80...aga niikui mõnda leksust näete, siis kohe mõttes hea emmm ikka sõidab udukatega.
Ja teema pealkirja kohta niipaljue et enam ei sõidaks eest isegi kui vist 100% pääsemis võimalus .....praegusel ajal mõtlen et oleks anton mingi 10-15 aastat tadasi kodus olnud siis oleks selle raha eest praegu tutika ratta poest osta saanud... ![]()
EDU!!
Pira kirjutas:Kuulge Ants ja muud targad kes arvavad et kõik kel udutuled sees on kohe sitapead.....
Ega kõik ei olegi, enamus on
. Mida annab sulle või kellelegi teisele udukatega sõitmine selge ilma korral. Poob vist paugu lahti, muud varianti ma ei näe. Oleks siis et udukad lähevad automaatselt peale ja seetõttu unustatakse need lihtsalt sisse, aga minu teada peab ikka konkreetselt nuppu keerama või vajutama, et hakata teistele pinda käima ja/või pimestama.
Pira kirjutas:Ja keda häirivad ned tehasest külge poogitud väikesed udutuled mis sinna kõhualla pandud on siis minge ravile aga mitte silma arsti juurde vaid ikka psühiaatri juurde kuna teid segavad teiste inimeste tegemised ja koheselt on haavatud õiglustunne ja kõik muu miss egoga seotud..... sellisest kompleksist võiks ikka lahti saada. Jube raske võib ikka iseendaga nimodi 24/7 toime tulla ...te kindlasti isegi ei pane tähele kui udkad on siise lülitanud mingi Ford aastast 80...aga niikui mõnda leksust näete, siis kohe mõttes hea emmm ikka sõidab udukatega.
Tulede vääriti kasutamine häirib ja pimedas ma ausõna ei tee erilist vahet 80a fordil ja lexusel.
Sinu mõte on siis, et udukad on egoga seotud ja kui autol need tuled juba küljes on siis tuleb neid ka kasutada? Võibolla lased siis spidomeetri ka juba piirajasse, keerad kondi lakke, tümmi põhja ja lämpad ohukad ka peale - kuna milleks need siis auto küljes on?
Kogu meie käest läinud liikluskultuur koosneb pisekestest häirivatest teguritest.
edu sullegi!
-
zx12r
Võll, miks sa lapsega vaidled? Las ta sõidab udu- ja ohutuledega, peaasi et ei nuta. Muidu võtab veel masendusest relva kätte ja läheb kaubanduskeskusesse tulistama.
-
Pira
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Kuule võll endal naljakas pole juba või??
Sa oled see mees kes näeb mõnda meest linnavahel jooksmas siis kukkud järgi sügama kohe või??
ja kui küsitakse miks jooksid siis ütled et ei tea ...teised jooksid ma jooksin ka...
Sa üldse lugesid millest se udutulede jutt siin pihta hakkas nii umbes 2 lk. tagasi. Ole meheks ja mine loe veel korra arvan et sa pole lugenud ja seal postis nii 50 sõna arvan kõigi nende kohta võiks avada foorumisse kohe uue teema.
DLA TEH KTO VTANKE seal postis tahtsin edastada oma kogemust politseiga, nende suhtlemist ja kuidas üks politseink mingite udukate peale hakkas haukuma nagu koer selleasemel et võta kätte ja tuima näoga litter ära panna...
Tahtsin küsida ega ei tea millal järgmine NATO kohtumine on?? saab ehk kunagi veel oma auto klapid puhtaks sõita.
Moraalijüngrid andke nüüd minna ![]()
Pira kirjutas:Kuule võll endal naljakas pole juba või?? Sa üldse lugesid millest se udutulede jutt siin pihta hakkas nii umbes 2 lk. tagasi. Ole meheks ja mine loe veel korra arvan et sa pole lugenud ja seal postis nii 50 sõna arvan kõigi nende kohta võiks avada foorumisse kohe uue teema.
Endal on kogu aeg naljakas
Nojaa teema algas jah sellest, aga nagu tavaliselt arenes ühest teemast teine teema. Minu meelest sa vaidlesid siin hetk tagasi selle vastu, et udutuled normaalseid inimesi ei häiri ning need kes selle vastu midagi kobiseda viitsivad on kukkunud.
Ära pane pahaks, ma lihtsalt surun oma maailmavaadet peale ![]()
Parimat!
Võll
Tundus, et hetk tagasi keegi proovis just, kas õnnestub
Peterburi teel kimas üle betooni tn ristmiku linnast välja suunal üks "Horneti tüüpi" naked millel disco-škoda sabas oli..
siil_udus kirjutas:Tundus, et hetk tagasi keegi proovis just, kas õnnestub
Peterburi teel kimas üle betooni tn ristmiku linnast välja suunal üks "Horneti tüüpi" naked millel disco-škoda sabas oli..
Aga mis siin imestada, Rossi sõidab ka naked'iga kui vaja ![]()
Benelli TNT 1130
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.