Fleim: politsei eest ära sõitmine

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine

Lugemata postitus Postitas bigdog »

oxide kirjutas:

parktuli koos udukatega päeval ei sega kedagi.pole mõtet isegi vaielda.eeldusel ,et on orig tuled.ja asja point minu jaoks on see,et kui on xenonid,mis enamus autodel ikka päris kallid.siis miks neid päeval tühja kulutada.sest iga tulede sisse lülitamine vähendab nende eluiga.ja udutule pirn on ikka kõvasti odavam.kas pirn maksab 50eeku või 5000eeku on ikka vahe ju.

Ei saa mitte torkimata jätta...
Ära osta omale ksenoontuledega autot, sellised on juba uuena ostes kallimad kui tavalised! Veel parem, ära kasuta üldse mitte mingisuguseid tulesid-sest see on kõik lihtsalt üks lisakulu... Kõige odavam on hoopis koju jääda-ei mingeid kulusid transpordile! Loodan et sa selle iroonia peale ei solvu, ei midagi isiklikku. Ka ülevaatuse teemas on mõned tunnistanud et on oma sõidukile ise xenonid paigaldanud. Neid me millegipärast tolereerime?
Eesti ARK on paraku omaette teema...
Kogu selle teema hala saab võtta kokku paari lausega. Kui oled teinud midagi valesti ning korravalvur on seda märganud siis on aeg ilmselt kukrut kergitada. Või eest ärasõitmisega duubeldada.Või mitte. Andestamatu on teisi liiklejaid mistahes teguviisiga ohtu seada.
Olen nõus et mõnede rikkumiste eest ettenähtav karistus on hirmutavalt suur ning seetõttu tekib kiusatus eest ära sõites karistust vältida. Aga karistuse vastu on veel lihtsam rohi-tundke ja täitke liikluseeskirju! Alaealiste eest vastutavad nende vanemad, liiklusvahendi juhil eeldaks mõistuse (ning selle kasutusoskuse) olemasolu.
Etterutavalt öeldes ei ole ma ise samuti mingi ingel. Karistusi on olnud hoiatusest kuni pooleteistkuuse juhtimisõiguse peatamiseni (see oli ammu). Siiani eksin iga nädal mõned korrad mõne liikluseeskirja punkti vastu. Kuna aga korravalvureid iga nurga peale ei jagu siis jääb rikkumine enamasti märkamatuks. Aga kui mind on eksimuselt tabatud siis pole ka hakanud eest ära ajama ning olen omad vitsad vastu võtnud. Mida külvad, seda lõikad. Käitugem vastutustundlikult! Nii lihtne see ongi.

Your choice is Your half chance.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”