Saare maakond

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Re: Saare maakond

Lugemata postitus Postitas reinz »

keset saart(valjala) pinnatakse teed mingi 7 km, kiirusepiirang 30

Pilt
Kasutaja avatar

Tuul
Tsikkel: KTM Duke II

Lugemata postitus Postitas Tuul »

Olen Muhust, sõidan rohelise KTM Duke2 ga tallinna ja saare vahet.. Viimase aasta jooksul on 2rattaliste arv meeletult tõusnud-käpp tervitamisest iga sõiduga valus :lol:

ats87

Lugemata postitus Postitas ats87 »

Lisaks ennast ka siia teemasse. 2009 augustis sain alles load ja ratas ka tagumiku all olemas.

Rattaks punane BMW F650ST '97 ja liigun Kuressaare piires. Muidugi mitte praegusel aastaajal :P

Kasutaja avatar

waga
Tsikkel: Ducati 900 SS i.e.

Lugemata postitus Postitas waga »

Esimesed ringid tehtud :P linnapeal selgus, et ma polegi ainuke :bsmile:

Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas margus014 »

waga kirjutas:

Esimesed ringid tehtud :P linnapeal selgus, et ma polegi ainuke :bsmile:

Ma nühkisin samalajal koolipinki kui kuulsin Sind mööda söitmas :twisted:

liiisa

Lugemata postitus Postitas liiisa »

Kuu aja eest olid mõned hullud enduurode jms masinatega linna liikluses täitsa nähtaval.
Seest võttis kõhedaks kohe:D

Kasutaja avatar

waga

Kui homme ilm lubab on vähemalt 3 meest 18.00 neste parklas :bsmile:

Kasutaja avatar

Old-Thompson
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Old-Thompson »

Nägin samuti täna õhtupoolikul tsikleid linnavahel kihutamas.
Ise plaanin reedel selle aasta esimesed sõidud teha, niikuinii pühad, siis töölt vaba ja hea alustada :D
Muidugi kui ilm lubab (w)

Kasutaja avatar

reinz

eile oli paari tsiklit jälle näha, ise liikusin ka korra linnast läbi

Pilt

Tsjort

Lugemata postitus Postitas Tsjort »

Kas Saarlased 01.05 pärnu ka ära eksivad. Heameelega sõidaks teiega tagasi saarde :bsmile:

Kasutaja avatar

waga

Tsjort kirjutas:

Kas Saarlased 01.05 pärnu ka ära eksivad. Heameelega sõidaks teiega tagasi saarde :bsmile:

Praeguse seisuga plaanin minna, kui just midagi vahele ei tule.Kuna eile jõudsin Saarde ei tea veel mis teised plaanivad ...aga eks neljapäeval saab teada :bsmile:

Tsjort

Olen siin suhelnud poistega, päris mitmeid on tulemas. Peale paraadi on pakkuda grillimispaik, kus võiks kõhud saarde minekuks täis parkida :bsmile:

hommiku kohvi

Lugemata postitus Postitas hommiku kohvi »

30 aprill ma helistan sulle Tsjort. Äkist lepib kokku, kus ja kuidas trhvame ... hiljem praeguse plaani järgi olen ka kodusaarele tulija! lähen see neljapäev saarele tsiklit ära tooma ... eks paistab, kas läheb esimese pauguga käima :shock:

Tsjort

Teen ettepaneku koguneda 1. mail kell 13.00-13.30 Audru koolimaja juures. Seal on suur parkla 12 km enne Pärnut, Saaremaa poolt tulles.
Kui te ennast planeerite kell 12.00 praami peale, siis oleks graafikus. :twisted:
Paraad hakkab kell 16.00 ja peale paraadi, kel plaan saarde tagasi minna, koguneksime väljasõidule Vana-Pärnu.
Ennem käime poest läbi võtame süüa, juua ja teeme tunni ajase söögipausi Lavassaare pärnade all :bsmile:
Sealt lähevad Tallinna mehed (keda on päris mitu oodatud), kodu poole edasi ja Saarlased kulgevad saare pääle tagasi 8)
Hilisem aeg praamile võiks olla kell 20.00
Aga neid asju võib veel arutada :roll:
Või mis?

hommiku kohvi

Lugemata postitus Postitas hommiku kohvi »

kuna minul Proua avaldas ka soovi esimese selle hooaja pikema motikasõidu kaasa teha, siis jääb õhtune saaremaale edasi suundumine minu poolt ära. aga paraadile ja grillile ikka (crash)

Edit:: Proua vahetus semuks :)

Viimati muutis hommiku kohvi, 28 Apr 2010, 11:01, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Old-Thompson
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Old-Thompson »

Ise ka tõenäoliselt tulemas.

Kasutaja avatar

reinz

keegi täna tallinna poole liigub?

Pilt

martinsepp

Lugemata postitus Postitas martinsepp »

Kas kellelgi on enda tsikliga kogemusi Kuressaares tehnoülevaatust teostavate kohtadega?

Endal peagi vajadus äsja ostetud `98 aasta KTM ülevaatusele viia ning tahaks teada, mida teie tsiklite puhul eriliselt kontrollitud ja vaadatud on?

Antud KTM on üsna krossika suunitlusega, kuigi tänavalegaalne, nii et loodetavasti väga ei norita, kuid ise kardan hetkel natuke sõeladeta summutist kostuvate häälte ja paari muu minu jaoks nö pisiasja pärast :)

Ühesõnaga andke teada, kas on mingid erinevused kohtade vahel ning kuhu kõige mõttekam minna oleks.

Peagi Kuressaare ja Saaremaa tänavatel-teedel näeme loodetavasti!

Martin

Kasutaja avatar

margus014

ise kasutan ja söbrad kasutavad seda Bussipargi juures olevat tehnoülevaatust- väga OK.

martinsepp

Väga hea, siis lähen sinna ning ehk saab templi kätte :)

Tänud!
Martin

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Soovitan ka seda kohta, odavam ka. Ülevaatuse ajaks võid ju summutit igaks juhuks käepäraste vahenditega vaigistada. Tänavarataste keskmisest valjema häälega LC4 suvel jutule ei võetud.

martinsepp

Võtan arvesse. Aga ma ei teadnudki, et siin saare peal veel kellelgi taoline KTM on. Vähemalt linnas liigub küll ainult üks 525 EXC ringi.

Kasutaja avatar

margus014

Lükka neid traatkäsnasi 2-3tk sisse- peaks hääle maha tömbama küll 8)

martinsepp

Variant on ka eelmise omaniku poolt kaasa antud sõelad sisse panna. Praegu uuringi temalt, kas nendega olid hääled oluliselt vaiksemad ning kas ta ise sai nende abil viimati ülevaatuselt läbi. Ma ei saa seda veel ise proovida, sest ratas alles ootab Tartust ära toomist.

Aga kui nende sõelte aeg on otsas, eks siis peab mingeid muid siin välja pakutud alternatiivseid lahendusi kasutama :D

martinsepp

:D tegelikult on väga ok, kui pidureid ja muid eluliselt tähtsaid asju kontrollitakse, nii et selle vastu pole mul midagi. Aga selles osas ei saa siiski kindel olla, et kui ise ka nüüd sinna lähen, et siis niisama lihtsalt pääsen, sest kui on ikka juba poole kilomeetri kauguselt kuulda, et mingi tsikkel tuleb, siis nad ei pruugi nii leebed olla :D

Võimalus on muidugi ratas käru peal sinna viia ning öelda, et ei saanudki sõites tulla, kuna ülevaatus enam ei kehti. Eks siis paistab, kas paluvad käivitada ka või mitte.

Kasutaja avatar

margus014

Lükka oma summ neid käsne täis (maksavad paar eek tk) ja mure murtud! :D Pole mingit käru vaja ja loota, et ehk ei kästa tööle panna.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 698 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

martinsepp kirjutas:

:D tegelikult on väga ok, kui pidureid ja muid eluliselt tähtsaid asju kontrollitakse, nii et selle vastu pole mul midagi. Aga selles osas ei saa siiski kindel olla, et kui ise ka nüüd sinna lähen, et siis niisama lihtsalt pääsen, sest kui on ikka juba poole kilomeetri kauguselt kuulda, et mingi tsikkel tuleb, siis nad ei pruugi nii leebed olla :D

Võimalus on muidugi ratas käru peal sinna viia ning öelda, et ei saanudki sõites tulla, kuna ülevaatus enam ei kehti. Eks siis paistab, kas paluvad käivitada ka või mitte.

Muuseas- ülevaatuspunkti võid ka ilma kehtiva ÜV'ta sõitta (togi)

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!

martinsepp

Võtan soovitused arvesse :)

Tänud!

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Ärge unustage ülevaatusele minnes enne pilku ka rehvidele visata. Minul näiteks kipuvad nad keskelt üle kulunud olema ja enne ülevaatust uute ostmisest ei pääse. On vaadatud küll. Olen mõlemas punktis käinud. Noritud ja lolli mängitud pole kordagi, mütsiga löömist ei ole kah täheldanud.

Suzuki GSX 750 Inazuma

martinsepp

Õnneks pandi täna Tartus Brauermotos uued Mitas rehvid alla, mille sõiduomaduste kohta ei oska veel midagi öelda, aga vähemalt ülevaatusel rehvidega probleeme ei teki ;)

Kui juba küsimiseks läks, oleks võinud uurida ka seda, et ehk keegi liigub lähiajal Tartu vahet mingi sellise sõiduvahendiga, millega annaks antud KTM sealt Kuressaarde tuua, kuid arvata võib, et tõenäosus kedagi sellist leida on üsna raske, nii et ilmselt kasutan ikkagi Saare Kaubaveod teenust.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”