Suzuki GSXF600 algajale?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
freza
Tsikkel: FZS600

Suzuki GSXF600 algajale?

Lugemata postitus Postitas freza »

Tervitused,

lugesin läbi " enne, kui küsid, millist ratast valida" soovitused, tuulasin ja tuulasin ja vastust ikka ei saanud.

Paluksin kommentaari rattale Suzuki GSXF600 ,63kw ja 94 aasta.

Soovin osta seda oma esimeseks rattaks, hetkel lubade tegemine veel pooleli.
Mida oskajad arvavad -kas see võiks olla algajale 176 cm naisele hea valik või mitte.

Kui mitte, siis mida soovitaksite sportlike rataste valikust; hind on oluline ent mitte määrav!
Kõige rõõmsam oleksin ilmselt soodsa naked-bike soovituse eest! :)

When desire dies, fear is born

H.P
Tsikkel: Tiger 800 XCA

Re: Suzuki GSXF600 algajale?

Lugemata postitus Postitas H.P »

Siin varemgi selliseid teemasid läbi käinud. Ehk on sellest sulle abi http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=10&t=47233
Edu ratta valimisel :)

Ex: Yamaha FZ6
Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

Pilt
Kasutaja avatar

Teema algataja
freza

Naked tundub parem valik - arvestades et üle poole sõitudest savad ilmselt linnas toimuma. Naked vs bike sõiduasendit arvestadeson see vist parem valik. Või eksin?

Kasutaja avatar

RD
Tsikkel: Ducati XDiavel

Lugemata postitus Postitas RD »

freza kirjutas:

Naked tundub parem valik - arvestades et üle poole sõitudest savad ilmselt linnas toimuma. Naked vs bike sõiduasendit arvestadeson see vist parem valik. Või eksin?

Sa siiski peaksid ise erinevaid rattaid vaatama ja katsetama, et mis sulle kõige paremini sobib. Nakediga on linna vahel tõepoolest mugav ja hea manööverdada, maanteel aga tiba ebamugavam.

Yamaha FZS600 --> Buell XB12s --> Aprilia RSV 1000R Tuono --> KTM SuperDuke --> Buell XB9s --> Mean Streak
Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Oman küll natuke uuemat mudelit, kuid palju neil muutunud pole ja mis ma oskan öelda.
Ratas on ikka sigaraske (passis on mul 230 kg tühimass), linnas kohapeal manööverdamine on minu jaoks kõige hullem asi, tule või ratta seljast maha kui väike kumerus tee peal on ja üle ei jõua lükata. Otsi kindlasti midagi kergemat ja naked tuuleklaasiga oleks ilmselt kõige parem kompromiss.
Vahepeal oli siin mingi Diversion 600 alla 10 000 tuhande eest saadaval. (kui ma nüüd puusse ei pane, siis peaks see agregaat olema http://bike.motors24.ee/vehicles/291369 ... =price.ASC )
Samas soovitaks vaadata ka vanema fzr600 poole, peaks kah selline kergem/pisem olema ning naisterahvale rohkem sobima.
Või miks üldse baigitaoline? http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... _missing=1

Edu

Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Ise oman pre GSX 750 F (pmst täpselt sama mis 600). Ostsin ka esimese rattana ja on jäänud siiani. Lihtsalt meeldib ja sobib nii väga (ok, olen küll mees ja veidi pikem).
Ratas ise on ülimalt pommikindel ning suht odav pidada. Olemuse tõttu ei ole liiga äkiline ja andestab vigu. Aga kui vaja siis liigub ka piisavalt kärmelt edasi. Mootor veab normaalselt juba 3500 pöörde juures ning kuskil 7000 juures läheb sõiduks. Ainsaks miinuseks lühema ja kergema omaniku puhul ongi kaal ja võibolla suurus (mitte küll kõrguse poolest).
Esimest korda vaatama läksin, siis ehmusin ära, et päris suur paat ju :mrgreen:

Eks sa ise pead vaatama, kuidas meeldib ja kuidas end selle seljas tunned :bsmile:

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

Väga paljud on gsx600f ga alustanud ja sobib väga hästi alustamiseks, lihtne ja töökindel, mugav sadul. Üks siuke seisab mul garaazis, müüa ta enam küll pole, saab samuti alustava naisterahva all uuesti teedel olema kohe varsti, aga kui tahad saad ta platsi peal ära proovida, olekski vaja teda natuke põristada, muidu unustabki ära, mille jaoks ta tehtud on:) 56909186

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

piuks

Lugemata postitus Postitas piuks »

Tere!
Mul on sama marki ratas kuid veidi uuem, aga olen muidu rattaga rahul ja sõidan vist kolmandat hooaega juba. Olen naisterahvas ja pisut lühem kui kurjeldatu. Algul oli väga võõras sellega sõita, sest olin enne palju väiksema rattaga sõitnud, aga nüüd olen ära harjunud kuigi jah....arvestada tuleb kindlasti ratta raskust, seda eriti parklates ja muidu väikese kiirusega sõites ning kallutades. Nagu juba eelpool on öeldud, on tihti tükk tegu, et tagurdades mõnest kivist või künkast üle saada. Kui aga juba õpid ratast tundma, siis oskad juba kõige sellega arvestada ja õiget kohta parkimiseks valida.
Kui ikka ratas meeldib ja usud, et saad hakkama, siis võta ära....küll ära harjud!
Edu ratta valimisel! :)

Teijo

Lugemata postitus Postitas Teijo »

Hmm sõidan ka sellisega ja alustuseks oli päris kiire 125 ccm pealt sellise peale minna. Sõidan ka kolmandat hooaega ja nüüd müügis http://bike.motors24.ee/vehicles/180889 ... =price.ASC , sooviks nüüd enduurot ka proovida . Kõige suurem probleem ongi see nagu on mainitud, raske tagurdada vms , et mingi suurem küngas on siis tuleb ikka maha tulla ja lükata. Natuke raske ratas on linnas sõitmiseks aga eks lepib sellega. Mina olen rahul et ostsin selle esimeseks rattaks.

Honda cbz 125 - suzuki gsx 600 f
Kasutaja avatar

Teema algataja
freza

Jõusaali ilmselt rammu koguma ei jõua minna kohe hetkel - seega, kui gsxf-i kohta kumab kõikjalt läbi, et kurjam on raskevõitu siis pean kohe otsa küsima uut soovitust millegi kergema kohta.

Siiani olen vaid fazeriga sõitnud - see vähemalt on kerge mis kerge..

H.P
Tsikkel: Tiger 800 XCA

Lugemata postitus Postitas H.P »

Fazerit soovitaks kohe väga soojalt :)

Ex: Yamaha FZ6

janis1985
Tsikkel: kawasaki zx6r

Lugemata postitus Postitas janis1985 »

Olen ka värke suzuki gsxf omanik aga ma ei kurda et ta nii väga raske on.Vähemalt ei saa nagu aru et tühikaal 200kg on. Edasi astub ka väga hästi ikkagi, rutskat väänates saab ikka natuke esiratast ka maast lahti:D Pikka maad on väga mugav sõita ja varuosad ntx ebays on väga odavad ja laias valikus.Kütet võtab viimaste sõitude järgi maanteel 4.2l.

Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

hea ratas sul siis. mina oma roikaga seda suutnud pole. massi suhtes, pole jah see asi nii hull midagi. ning odav ostuhind on tema suht suur pluss. miinuseks jääb aga välimus. aga hea tahtmise juures kannatab temast suht roogitava nakedi ehitada.

フーリガン
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”