GPS

Kasutaja avatar

Enn
Tsikkel: Yamaha Tracer 9 GT+ 2025
Tänanud: 27 korda
Tänatud: 20 korda

Re: GPS

Lugemata postitus Postitas Enn »

...
Kui ma üldse metsavahele ei roniks ning oleks baigi või mõne muu mitte-enduroga ja käiks ka matkamas, siis võtaks zumo või tomtomi kasuks tänu suurele ekraanile ja hääljuhistele. Tomtomi võib tegelt üldse ära unustada, kui offroadist rääkida ning tomtomi kaardi detailsus on alla igasugust arvestust. Asfaltteelt ära keerad siis tõstab tomtom käed üles ja ütleb "you are on your own now". Pealegi ei anna tomtomiga trackida ning seda eelnevalt arvutis valmis joonistada. Ärme aja segamini trackimist ja ruutimist. Ruutimisega saab tomtom ülihästi ja kiiresti hakkama.

Käsigepsu ja spets tsikligepsu oleks hea võrrelda tegelikult nagu ema ja tütart. Ühele on üks, teisele teine parem, küll aga on hea inimestele lahti rääkida, mille jaoks miski targem tunduda võiks.

Zumo 550 ja 600 vahel ma ei kahtlekski ja võtaks 600, hind on juba niivõrd palju parem.[/quote]

V. hea ülevaade. Kuna mul on just nimelt n.ö. asfaldi ratas, siis seetõttu sõites käsigepsu eeliseid ei ole saanud eriti kasutada, v.a. see sisemise kompassi osa mis on tõesti hea. Aga off-roadiks on ilmselt hea abimees küll.

Huvitav, miks on 600 kui uuem mudel nii palju odavam kui 550? On tal midagi olulist funktsionaalsuses puudu? Usa saitidel on küll 550 kõvasti kiidetud.

n

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”