Karjääri Kärnatamine 2010

Jacobo

Re: Karjääri Kärnatamine 2010

Lugemata postitus Postitas Jacobo »

To: Timofei ja Tonjuh

Õige suhtumine!!! Mitte rada pole raske ja sõit pole liiga pikk vaid trenni on vaja teha!!! Hea et enamus seda nii näevad ja ei lähe halajatega kaasa :wink:

Ka järgmised kärnatamised võiksid olla 3 tunnised! 2 tunniste sari on meil EMV egiidi all juba olemas. Võiks siis teha teisiti. Nii see tase tõuseb.

Kui rada on aga väga raske, siis ka meeskondlik formaat poleks paha, teistes maades üsna levinud. St sõidetakse paaris ja korda mööda. Üks sõidab, teine ootab, ja vahetus. Väga äge, olen korra saanud proovida. Kes tahtis sai ka individuaalselt sõita.

Rada oli mega! Endal oli väike kramp sees palkide osas ja sõitsin palju mööda, aga see on minu probleem, mitte raja. See et 3 tundi väsitas on ka minu probleem mitte sõidu pikkuse. See, et ümber saab sõita on tegelikult isegi juba mega mööndus, sest tavaliselt selliseid asju eriti pole...

Väga äge rada ja hea korraldus! Lärmile maksimum retsept!!!
Väike mõte: teeks järgmise stardi Le Mans tüüpi ja jooksuga. Hajutab stardi puntra kenasti natuke pikemaks. Tsikli saab panna tokile, jalale või sõber hoiab püsti. 20-30m jooksu, käima ja tuld!

Jakob

PS! Keha on uskumatult nõder täna... Vähem hala, rohkem trenni!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”