Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas miilits »

Avarii e. õnnetuskohal tuleb kõik korralikult fikseerida, kujutan ette, et sellise LÕ korral mängisid rolli jälgede ja purunenud masinatükkide asukohtade fikseerimine, muidugi ka tehniliste vigastuste asukohad jne. Ärge nüüd hakake ainult jälle "tatti pritsima",et mida see "miilits" teab, 8 aastat nagu selliste asjadega tegeletud ja kohtu jaoks oleks kasulik ka mõni "trump" enda teada hoida, et see seal välja käia. Muide viimase LÕ protsessimine võttis aega ca. aasta ja kuna ka kohus ei tahtnud sellega eriti tegeleda, siis visati see politseile mitu korda nö. tagasi ja viimasel korral lubas politseiametnik mind lihtsalt kabinetist välja visata, kuna ta sai aru, et õigus ja tõestusmaterjal töötas minu kliendi kasuks ning me väljusime sealt nö. võitjatena, muide protsessi teine osapool oli sama Tallinna linnaosa (jobu)ametnik ja päris mitmeid totraid järeldusi oli ka paberile pandud ekspertide poolt (selliste ekspertiisi otsuste korral annaks mina küll ametnikele "kinga"). :wack:
Ma saan aru, et teemas kirjutatud LÕ on küllaltki värske ja arvan, et kui LÕ kirjeldus vastab tõele, siis LÕ süülisuse üle otsustab kõrgem politseiametnik ja kui ta on kompententne ning reapooletu, siis pole mingit kohut tarviski.
Kuid LÕ on jama siiski ja minu mõistusesse ei mahu politsesõiduki juhi käitumine, see mees vist sellise masina rooli ei sobi, õpetage ja koolitage palju tahate. (lol)

Mine “Vaba teema”