Mootorratta rehvid

Kasutaja avatar

Teema algataja
paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Re: Mootorratta rehvid

Lugemata postitus Postitas paarn »

Jaak43 kirjutas:

Aga ikkagi, mida endurolaadsele soovitate? KLE 500 pidi kül olema selline riist, et ei kala, ega liha, ega vorst :ner:

See oleneb kõik sellest, mis sa sellel rattaga teha tahad, kui tahad läbi saada poole esiratta sügavusest sitast, siis alla nupprehvi pole mõtet vaadata. Mitas on suht soodne ja samas suht hea, valik on lai. MT 09 on vist üks universaalsemaid, aga kulumiskindlusega ei hiilga, jääb alla 10 tkm. Heidenau K60 pidavat väga kaua kestma, ise ei ole proovinud. Maxxis on ka soodne, olen proovinud, tihedate nuppudega rehve, peab suht hästi, kulumine ei ole ka väga hull, norm minu hinnangul arvestades hinna skaalat.
Kui tahad nupprehvi, mis kestaks, siis vali selline rehv, mis on kõva pinnase jaoks ja mille nuppe tihedalt, see kestab ka asfaldil rohkem. Kui valid nö haralisemate nuppudega rehvi, siis peab nn mädas paremini, aga asfaldil kulub kiiremini, õigemini väga kiiresti, on minu kogemus.
Kui tahad asfalil sõita, siis võttes asfaldi/kruusa rehvi, siis minu arvates vahet pole mis sul seal all on.

Edu
Päärn

Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”