Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Regula

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Regula »

Miks on alati nii, et kui keegi teeb midagi väga valesti ja siis annad ohutuse ja vea teadvustamie mõttes sörtsu signaali, siis saavad hoopis NEMAD vihaseks, kes eksisid? :?

Näiteid võiksin vist lõputult tooma hakata, aga noh midagi eelmisest nädalast näiteks. Sõidan autoga, ees on ristuv tee, paremakäereegel. Hakkan paremale keerama, vasakult tuleb korraliku kiirusega auto, pidurdan järskult ja annan väikse sörtsu signaali. 2 meest istusid sees, jäid seisma ja vaatasid et nagu mida V... minul viga veel hakkas. Lasin tal siis edasi sõita ja keerasin paremale ära. Siis jäi lihtsalt vihast? keset teed seisma. Seisab ja seisab, mööda ei pääseks, annan siis jälle signaali, et sõitku nüüd edasi issand jumal, aga oi oi, hoopis tuleb kõrvalistuja välja, kõnnib vaikselt ja väga kurjalt minu poole. Lukustasin igaksjuhuks uksed:D ja lasin akna alla. Oi kuidas see tüüp kukkus mölisema lihtsalt: et ma polevat vist ealeski autokoolis käinud ja kust ma üldse load sain ja mis mul viga on, mida ma närvitsen, peast segi olen või, nahhui sa mulle ette keerad. Ma küsisin, et kas paremakäereeglist olete midagi kuulnud? Vaatas tühja näoga otsa ja mölises edasi, et p**s* mida ma närvitsen - ise olin täiesti rahulik, et öelnudki põhimõtteliselt ühtegi sõna, naeratasin ilusti ja kuulasin tema vihavalamise ära lihtsalt ja asi korras.

Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”