Yamaha YZF 750R tagumine amort
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 84
- Tsikkel: SV 1000N
- Tänatud: 1 kord
Yamaha YZF 750R tagumine amort
Terv
Oleks tarvis oma rattale korralikumat tagumist amorti ja tahtsin uurida, et kas äkki sobib talle ka mõne muu teise ratta amort, et oleks lihtsam otsida. Kui keegi oskab aidata, siis oleksin väga tänulik info eest
Margiks siis veelkord on Yamaha YZF 750R '93a
Ragnar
Re: Yamaha YZF 750R tagumine amort
Minu samal rattal tehasest juba Öhlins küljes. Paremat ei oska tahtagi. Või sul mingi teine amort?
-
Ausalt öeldes ei ole mul õrna aimugi mille oma see seal peal on... ühtegi kirja seal ei ole nagu. Aga tean ma seda, et hullult loobib ta tagmuist otsa. Et ühesõnaga nagu oleks ainult vedru peal ja amort seal ise tiksub suht tühja.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
öhlins see ilmselt ei ole, muidu oleksid kirjad peal. vähemalt mina pole näinud öhlinsi tagaamorti nendel ratastel, mis poleks kuldsed ja millel poleks kirja peal... vabandage, kui eksin.
ning need tehasest tulid siiski tavalistega, öhlinsi sai eraldi peale tellida.
-
Öhlins oli alates 1995 standard. Tegemist on siiski amordiga mis on suhteliselt võrreldav teiste massitootmises olevate amortidega ja pole samal tasemel nagu ehtsad Öhlinsid (Öhlins on Yamaha oma ja nad võivad teha sellised trikke, samamoodi nagu Samsung'i mobladel on "Schneider-Kreuznach" lääts).
Kui tahad suhteliselt odavat ja hästi töötavat amorti siis Hagon'i toode on soovitatav. http://www.hagon-shocks.co.uk/Main.htm
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
kriiiz kirjutas:Terv
Oleks tarvis oma rattale korralikumat tagumist amorti ja tahtsin uurida, et kas äkki sobib talle ka mõne muu teise ratta amort, et oleks lihtsam otsida. Kui keegi oskab aidata, siis oleksin väga tänulik info eest
Margiks siis veelkord on Yamaha YZF 750R '93aRagnar
Oled kindel et kuskilt keerata ei saa ja äkki saab mingit rem komplekti.Vaata RaceTech kodukat.Seal igasugu tükke saada.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
franz125 kirjutas:Oled kindel et kuskilt keerata ei saa ja äkki saab mingit rem komplekti.Vaata RaceTech kodukat.Seal igasugu tükke saada.
Sellel on olemas nagu vedru pingutamise võimalus, aga kas kuskilt amorti ka saab seda ma ei tea.
Iseenesest pakuti mulle nüüd suht hea hinnga korralikult töötav amort, et peaks nii ka hea saama
-
Sama mudeli oma või?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
GTS reinkarnatsioonil
aga võta maha seal äkki õlid-gaasid seest läinud lase hooldada remontida
kui ratas 93 aastast, siis peaaegu kindel, et amordi tihend väsinud, sisu jalga lasknud ja sõit kulgeb ainult vedru peal
-
Ma ostan praegu selle teise ära omale ja siis vaatan, mis selle vanaga saab. Kas saab siis remontida või mitte. Kui saab, siis lasen ära teha ta kunagi ja on mul üks amort varuks. Kui ei saa, siis ei ole ka hullu
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Oskab keegi kosta, mis sellise amordi parandus/hooldus maksma võib minna ning kes ja kus teeb? Lammutusest leiab korralikke (välisel vaatlusel) amorte juba 500-st kroonist.
ilmselt samapalju
-
kriiiz kirjutas:franz125 kirjutas:Oled kindel et kuskilt keerata ei saa ja äkki saab mingit rem komplekti.Vaata RaceTech kodukat.Seal igasugu tükke saada.
Sellel on olemas nagu vedru pingutamise võimalus, aga kas kuskilt amorti ka saab seda ma ei tea.
Iseenesest pakuti mulle nüüd suht hea hinnga korralikult töötav amort, et peaks nii ka hea saama
Aga otsi ikka kõigepealt kompressiooni ja reboundi kruvi ülesse,võib-olla nad sul lihtsalt maha keeratud.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
GTS reinkarnatsioonil
-
franz125 kirjutas:kriiiz kirjutas:franz125 kirjutas:Oled kindel et kuskilt keerata ei saa ja äkki saab mingit rem komplekti.Vaata RaceTech kodukat.Seal igasugu tükke saada.
Aga otsi ikka kõigepealt kompressiooni ja reboundi kruvi ülesse,võib-olla nad sul lihtsalt maha keeratud.
Minu võrri sümptomid on siis analoogsed teemaalgatajaga.
http://fotoalbum.ee/photos/motorcycleteam/44959933 (loodame, et pildi autor ei pahanda, kui siia lisan). Tegemist siis gsx600f tagumise monoamordiga. Kompressiooni kruvi - kas see on see tellitav konstruktsioon seal allosas? Reboundi kruvi on ilmselt siis trossi otsas (minu konkreetsel masinal on niisama väikene plastikust mutrikene, millel numbrid 1,2,3,4 peal). Manuaal ütles, et kui seda reboundi jäikust muudan, peaks käima väikene klikk, minu oma ei teinud mingit häält. Oskab keegi targem viidata mõnele detailile või kulunud jupile, mis seal ülaosas siis remonti või vahetust vajavad?
-
Sellel amordil on komp ja rebound ühe kruvi alt.See alumine jura on vedru eelping.Regullist loe näiteks Öhlinsi kodulehelt.Ega seda klikki ei kuulegi see rohkem näpu all tunda.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
GTS reinkarnatsioonil
-
Öhlinsi kodukalt kõik loetud, targemaks saadud, kuid mure on ikka alles. Minu sümptomite puhul peaks reboundi ja dampingut suurendama - paraku käib mul see regullimismutter tühja, mitte mingit muutust, nõksu, klikki ega taolist ei tule ega ole. Annab seda ülemist otsa kuidagi põlve otsas remontida või tuleb lihtsam kasutatud amort alla kruttida?
-
Kas käib lihtsalt tühja või tuleb sein vastu?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
GTS reinkarnatsioonil
-
tühja käib, vetrub nagu mingine põrkepall. Sein ette - st põhja ta veel imo ei käi.
-
Noh kaotada pole sul midagi.Demonteeri vedru ja vaata kas saad selle klapi mängu sealt välja,siis selgub mis osa rikkis on.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
GTS reinkarnatsioonil
Mul sama probleem, selle rattaga. Vedru peal ainult, põrkab hullusti. Rattas seisnud 2 aastat äkki ainult gaas väljas? või on tihendid läbi? Kus tabasalu lähedal mingit töökoda on, et saaks gaasi sisse lasta või remontida amorti. Või on kellegil pakkuda samale rattale amorti.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 36 korda
Tere!
Mul oli sama rattaga sama probleem. Võtsin kontakti krossimeeste poolt soovitatud tegijaga (otsi vanadest teemadest) Saku kandis. Mõistliku rahaga tegi amordi korda ja kõik töötab praegu igatahes kenasti. Ise ei soovita lahti kakkuma hakata, asi pole seda väärt. Kui selgub, et oma jõududega jagu ei saa siis seda lahti võetud amorti ei taha sul keegi pärast enam teha.
Henri
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.