Rajale sõitma

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Rajale sõitma

Lugemata postitus Postitas Hurt »

UMMI kirjutas:

uurisin ka seda aravete asja ennist, rada korras ja perenaine ootab meid juba kannatamatult :D , kui ilm hea , kindel Aravetele mineja, arvan , et Tallinnast tuleb peale minu veel sõitjaid.

Hurt kirjutas:

Olen pikemat aega juba mõtlend, et peaks minema rajale proovima. Kuna alates homsest algab nädalane puhkus ja aega nagu oleks, siis uuriks, et kas keegi on Lõuna-Eestist (hea kui suisa Tartust) see nädalavahetus või järgmine nädal millalgi minemas kas siis Pärnu rajale või aravetele ja kärus/kaubikus üks vaba koht rattale? Kardan et kui peaks rattaga Tartust ise kohale sõitma ja tagasi ka siis läeks väga enda piinamiseks. Kuna rajale minna oleks päris esimene kord siis oleks hea kui keegi ka näpunäiteid jagaks.
Kes on minemas ja saaks minu koos rattaga kaasa võtta võiks helistada 56681559

Rajal soovitan kohe peeglid ära keerata ja sõita oma sõittu , kui kohe peale keerama kipud , siis tõenäoliselt ka vastu maad käid .

Peeglid selle pärast et ei vahiks tagant tulevaid rattaid? Hullu panema ei lähe plaanis omal jalal veel kojugi saada sealt. Tark ei torma :bsmile:
Ratas millega rajale läheks on täiesti stok cbr 600FS. et kui on veel mingeid ettevalmistusi mida võiks teha või mida silmas pidada siis olen igati tänulik nõuannete ees. Peeglite jaoks peab kuuskandi kaasa võtma siis, sest kohaleõites oleks neid nagu vaja.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”