Rajale sõitma
Moderaator: Moded
-
- Kontakt:
Re: Rajale sõitma
Super ilm, ja ma sain vabaks.
Et kas keegi liituks kuhugi mineku puhul. Plaan varsti minna kui üldse, täitsa õhtul muud tegevused.
Asukoht Saue.
Sain siis Rapla ka kätte, ning sealgi võistlused. Terve NV on kinni.
Helistasin Aravetele, ning täna on rada kinni - kardid peal. Homme alates 14.00 ja ülehomme vaba, ning super korras nagu alati. ( Tiigid on minevik )
Lubasin edasi öelda, et RADA ON SUPER JA KÕIK MINGE NÄDALAVAHETUSEL KUI ILMA ON!!!
Nii ilusalt masendav päev, peab vist tänavatega leppima.
Olen pikemat aega juba mõtlend, et peaks minema rajale proovima. Kuna alates homsest algab nädalane puhkus ja aega nagu oleks, siis uuriks, et kas keegi on Lõuna-Eestist (hea kui suisa Tartust) see nädalavahetus või järgmine nädal millalgi minemas kas siis Pärnu rajale või aravetele ja kärus/kaubikus üks vaba koht rattale? Kardan et kui peaks rattaga Tartust ise kohale sõitma ja tagasi ka siis läeks väga enda piinamiseks. Kuna rajale minna oleks päris esimene kord siis oleks hea kui keegi ka näpunäiteid jagaks.
Kes on minemas ja saaks minu koos rattaga kaasa võtta võiks helistada 56681559
Hurt kirjutas:Olen pikemat aega juba mõtlend, et peaks minema rajale proovima. Kuna alates homsest algab nädalane puhkus ja aega nagu oleks, siis uuriks, et kas keegi on Lõuna-Eestist (hea kui suisa Tartust) see nädalavahetus või järgmine nädal millalgi minemas kas siis Pärnu rajale või aravetele ja kärus/kaubikus üks vaba koht rattale? Kardan et kui peaks rattaga Tartust ise kohale sõitma ja tagasi ka siis läeks väga enda piinamiseks. Kuna rajale minna oleks päris esimene kord siis oleks hea kui keegi ka näpunäiteid jagaks.
Kui pühapäeval ilm ilus on siis võiks Aravetele minna...pole see sõit nii hullu midagi 115 km ots samas uurin võimalust võtta tuttavalt buss. Eks annan teada kui minek.
Juhul kui ei saa käru või kaubikut siis minna võiks ikka. Käpp olen igal juhul, nii et helista kindlasti.
uurisin ka seda aravete asja ennist, rada korras ja perenaine ootab meid juba kannatamatult , kui ilm hea , kindel Aravetele mineja, arvan , et Tallinnast tuleb peale minu veel sõitjaid.
Hurt kirjutas:Olen pikemat aega juba mõtlend, et peaks minema rajale proovima. Kuna alates homsest algab nädalane puhkus ja aega nagu oleks, siis uuriks, et kas keegi on Lõuna-Eestist (hea kui suisa Tartust) see nädalavahetus või järgmine nädal millalgi minemas kas siis Pärnu rajale või aravetele ja kärus/kaubikus üks vaba koht rattale? Kardan et kui peaks rattaga Tartust ise kohale sõitma ja tagasi ka siis läeks väga enda piinamiseks. Kuna rajale minna oleks päris esimene kord siis oleks hea kui keegi ka näpunäiteid jagaks.
Rajal soovitan kohe peeglid ära keerata ja sõita oma sõittu , kui kohe peale keerama kipud , siis tõenäoliselt ka vastu maad käid .
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
Igatahes kohal.
Muideks,Westel on ka ühe sampuse võlgu,pidime ju aravetel tähistama esimest korda.
UMMI kirjutas:uurisin ka seda aravete asja ennist, rada korras ja perenaine ootab meid juba kannatamatult
, kui ilm hea , kindel Aravetele mineja, arvan , et Tallinnast tuleb peale minu veel sõitjaid.
Kes on minemas ja saaks minu koos rattaga kaasa võtta võiks helistada 56681559Rajal soovitan kohe peeglid ära keerata ja sõita oma sõittu , kui kohe peale keerama kipud , siis tõenäoliselt ka vastu maad käid .
Peeglid selle pärast et ei vahiks tagant tulevaid rattaid? Hullu panema ei lähe plaanis omal jalal veel kojugi saada sealt. Tark ei torma
Ratas millega rajale läheks on täiesti stok cbr 600FS. et kui on veel mingeid ettevalmistusi mida võiks teha või mida silmas pidada siis olen igati tänulik nõuannete ees. Peeglite jaoks peab kuuskandi kaasa võtma siis, sest kohaleõites oleks neid nagu vaja.
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
rehvirõhud pane paika. St lase tühjemaks ette2.1 taga 1.9
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
proovin ka pyhapäeval aravete olla.
ega pärnu kohta ei tea keegi midagi? paremameelega tegelt läheks saugale.
-
yamahaR66 kirjutas:rehvirõhud pane paika. St lase tühjemaks ette2.1 taga 1.9
see oleneb kõik rehvisegust ja ilmast
sepp kirjutas:yamahaR66 kirjutas:rehvirõhud pane paika. St lase tühjemaks ette2.1 taga 1.9
just...
Saugas www.audruring.ee vaadates on püh. bron
Kas on vaja nii peensustesse laskuda? Tahaks lihtsalt proovimõttes rahulikult kulgeda rajal. Nagu ennist öeldud, siis esimene kord üldse vaevalt ma seal ulme kiirustega kurve rabama hakkan, et kas sellelel rehvirõhu värgil on väga vahet?
-
Hurt kirjutas:Kas on vaja nii peensustesse laskuda? et kas sellelel rehvirõhu värgil on väga vahet?
ei ole vahet. lihtsalt see oli niisama lisainfoks,täpsustamiseks,et keegi ei läheks oma ylivanakivikõva hard seguga kylma ilmaga 2.1ga rajale esimestkorda elus.
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
sepp kirjutas:yamahaR66 kirjutas:rehvirõhud pane paika. St lase tühjemaks ette2.1 taga 1.9
Ma paningi varuga, sest parem, kui 2,9 ju
Et minek Aravetele jääb siis homse peale? Ise suurest sügelusest läheks vist homme pärast kella kahte siis:) Või tahate pühapäeval minna?
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
täna, st laupäeval saab saugal sõita alates hommikust kella 10-st
tasu kohta ei oska öelda, eks kohapeal saab teada.
homme , st juba täna ei saa mitte kuidagi minna , krutin oma rattale rinka gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] külge , pühapäevaks peab valmis saama.
tel.56 452 700
allan777 kirjutas:täna, st laupäeval saab saugal sõita alates hommikust kella 10-st
tasu kohta ei oska öelda, eks kohapeal saab teada.
Aga kas sul on infot, et mis kellani üritus toimub? Oleksin huviline.
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
Me Westliga käime täna õhtu aravetel,kes tahavad võivad meiega ühineda,seltsis segasem.
Homme oleme ka kohal.
homme saab siis sampi juua , westel käristab välja , loodame siis , et ilmataat on ikka homme ka motomees.
tel.56 452 700
sain kah enda masinale öösel kell 3 hääled sisse! kuid kahtlane liitumise osas! TÜV vaja veel ära teha.
plaan kuskil 12 -12.30 ajal Jürist startida 2 rattaga.
tel.56 452 700
Ka tulemas, stardin kuskil 12.00 ajal
-
Tänane päev oli vägagi korda läinud, välja arvatud see, et toimus tänu vihma ja liivasele rajale ka paar mis lõppesid kõik suhteliselt õnnelikult. Kui aga raja liivast ja sodist puhtaks lükkasime oli lusti laiemalt.
Ummi kust selle klaaskiust vms materjalist küljekaane kaitse said? Tundus asjalik...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.