Tehnoülevaatus
Re: Tehnoülevaatus
MatiMets kirjutas:Nu ilmselgelt peaks ratturi enda probleem olema see, kas tema ratas on tehniliselt korras või mitte. Ma ei viitsiks küll korduvale minna, sest pütt pole õige ja kurat teab mis iluvead veel küljes on. Selge on see, et kui sul pidurid korras pole ja iga teise korraga saad rattale foori taga käigu sisse, siis on piloot ise peast soe, kui sellisega liiklusesse läheb... Rattur on liikluses suuremas ohus kui teised liiklejad ja siinkohal peab rattur ise oma elu ja tervise eest hoolitsema. Ja kui sa aru ei saa, et sul miski suurem viga rattal on, siis on sul endal miskit valesti et oma masinat ei tunne...
Kui see oli minule suunatud siis ma ütlen veel kord, lugege mu postitus rahulikult läbi ja mõistate, et mõistan hukka kõik, kes üritavad libedal teel ülevaatuselt läbi saada. Minu ülevaatused on tehtud kõik nii nagu peab, just nii nagu ülevaataja otsustab. See, et ülevaataja iga kord ei nõua pidurdus või suunatule näitamise katset on ilmselge, sest kui ratas on pealt näha korras ning on näha, et tegemist on hoolia juhiga siis milleks igat detaili kontrollida, kui see juba paistab ka ratturi ja ratta vaheliseset suhtest välja. Loodan, et nüüd mõistetakse mind.
Lihtsalt osadele inimestele meeldib jagada oma piiramatud rõõmu ülevaatuse järgsel ajal, kui võibolla saadi vähe kergemini ülevaatuselt läbi, mitte, et midagi kontrollimata jäi, vaid see tunneb tuleb siis inimesel, kui ta sisimas teab, et midagi on mäda aga ülevaataja kas ei märka või ei olegi see tegelikult kriitiline. Palju tegureid on siin ning medalil ei ole kunagi üks külg, vaid ikka kaks külge.
Muretuid kilomeetreid...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.