Eks rahvas otsusta → Re: Palun abi 1-se ratta leidmiseks, ratas vahetub Yamu xj750 va
Re: Palun abi 1-se ratta leidmiseks, ratas vahetub Yamu xj750 va
Focun kirjutas:Medic kirjutas:pulsar kirjutas:Kibe vend oled
, üleeile otsisid ratast, eile ostsid ära, tänaseks vahetasid juba uue vastu
Tegelikult väitis, et naisel jooksis auto mootor kokku & rahaga raske ning omanik võttis heasüdamlikult ratta tagasi.
Kes , mis , jne ratas läks vahetusse minu ratas + väike komp ja vastu sain teise. Vähem alkoholi päeval.
Üldiselt pole mõtet teemat solkida, küsisin kogemusi lihtsalt.
Olgu siis nii!
Otsustagu igaüks ise kas ma siin eksin või mitte, toon esile siin vaid mõningad faktid.
1. Minu GS500 gaasitrossiga täpselt see "gaasi" probleem mis foorumis kirjeldati.
2. Vaadates kellale on ka läbisõit 79 000
3. 23-dal osteti minult ära GS500, igati viisakalt & sõbralikult mindi lahku & kõik olid rahul, ostja siiski õige lühikest aega. Samal õhtul helistas ostja, et "naisel jooksis mootor kokku & kui kalliks läheb siis rahaga raske" jne...
4. 24-dal helistati & peaaegu ähvardati, et minul võib "halvasti minna" kuigi tegu oli igati viisaka & ausa tehinguga. Kokkuvõttes aga ikka olevat "iga sent" arvel ning mina aidaku hädast välja. Otsustasin, et pole mulle sellest suuremat kahju ning võtsin ratta tagasi. Selles tehingus jäi ostja 500kr kahjumisse.
Kui aus olla siis kõige kehvem tunne sellest jäi seetõttu, et valetamisega nähti niipalju vaeva. Isegi väidetavalt oli esmane mootoriremondi hinnapakkumine saadud. Järgmisel päeval veel väideti, et asendusmootor on isegi välja aetud. Kui aus olla siis teatsin küll, et puhas vale oli kui hilja õhtul mulle helistasid & kinnitasid, et mootor oli õnnetult kokku jooksnud. Keegi sul ei hakka seda mootorit ju kesed hilisõhtut laiali lammutama. Arvasin, et naisele ei meeldinud "mootorratta idee" & jätsin asja sinnapaika. Ei oleks uskunud, et lihtsalt teine ratas on silma kuidagi jäänud.
Aga olgem mureta, kui oled siin süütu siis homme võin kirja panna inemese nime kes selle tembuga hakkama sai ning kui see tõesti Teie omaga ei ühildu siis pole ju põhjust muretseda.
Toredat päeva.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.