Mida teie järgmisest loost arvate? LÕPPLAHENDUS

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
martinsepp

Mida teie järgmisest loost arvate? LÕPPLAHENDUS

Lugemata postitus Postitas martinsepp »

Mõnda aega tagasi oli siin teemaks järgmine juhtum:

http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=57731

Kuna nii mõnigi avaldas soovi, et ma teada annaksin, kuidas asi lahenes, siis nüüd põgusalt seda teengi.

Tsikkel läks Kaurit-motosse ning seal leiti, et purunenud on siduri laager ning mootorile see muidugi hästi ei mõjunud. Juhtunule aitas suure tõenäosusega kaasa ka ummistunud sõel mootori põhjas, mille tõttu ei liikunud õli nagu vaja. Taastamiseks oleks olnud vaja uut kolvikomplekti ja kuna silindrit polnud ka võimalik korda teha, siis kõige mõttekam oli leida uus mootor ning õnneks oli pakkumises just üks üsna hea hinnaga (7500 EEK) 97 aasta 620 LC4, millel olid hiljuti kõik peamised kuluosad vahetatud. Kaurit pani teise mootori peale, mis töötas kenasti ning siis sain ka ratta müüjaga lõpuks kokkuleppele, et ta hüvitab osa kogukulust (mootor+tööraha) ja saab vana mootori endale, mille küljest on nii mõndagi võimalik varuosadeks müüa. Vähemalt Kaurit ütles küll, et seal on omajagu asju, mida müües paar tuhat kokku saada.

Seega kui nüüd uus mootor kenasti vastu peab, siis on tegemist üsnagi positiivse lõppresultaadiga ning ma arvan, et võin siinkohal avaldada ka tänu tsikli müüjale Ardi Läänele, kelle kasutajanimi biker.ee keskkonnas on Randmevääne2, et ta aitas asja lahendada. Vastasel korral oleksin rahaliselt hätta jäänud.

Loodetavasti kellelgi midagi taolist kunagi ei juhtu ning kui ka juhtub, siis saadakse sarnasele kokkuleppele :)

Probleemivabu kilomeetreid soovides,
Martin

LM
Tsikkel: CBR1000F & HD Softail

Re: Mida teie järgmisest loost arvate? LÕPPLAHENDUS

Lugemata postitus Postitas LM »

löpp hea, köik hea.
pead kyll vist kirikusse kyynla viima, tänutäheks , et köigevägevam nii möistliku venna juurde saatis ratast ostma

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Kogu selle juhtunu peale ma ütleks küll "shit happens" - müüjana ma ei oleks midagi kompenseerinud. Kuid ma ei tea ka kõiki aspekte.
Ja lõpplahendusele sobib ka hea väljend: "lucky fu*k", et sa sellise müüja otsa sattusid - oleks kõik sellised inimesed, sis ei müüdakski pool korras rattaid.

Aga selge, eks Saaremaa kadakate vahel kuuleb.

Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

Lust lugeda, et Eestis leidub ka sellised inimesi kes peale müüki oma telefoni välja ei lülita nii kui pöördud mõne murega mis ilmnenud ostetud kaubaga.
Austus :bsmile:

Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.

Siipel

Lugemata postitus Postitas Siipel »

Thesaarlane kirjutas:

Kogu selle juhtunu peale ma ütleks küll "shit happens" - müüjana ma ei oleks midagi kompenseerinud. Kuid ma ei tea ka kõiki aspekte.
Ja lõpplahendusele sobib ka hea väljend: "lucky fu*k", et sa sellise müüja otsa sattusid - oleks kõik sellised inimesed, sis ei müüdakski pool korras rattaid.

Aga selge, eks Saaremaa kadakate vahel kuuleb.

Mnjaaa, kas nüüd julgeb Thesaarlane'selt ratta ära osta? :lol:
Aga lõpptulemus oli igati eeskujulik

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Ma ei müügi oma ratast maha kunagi. Pärandan seda põlvest põlve nagu mõnes perekonnas uuri :mrgreen:
A nüüd hakkasin mõtlema, et müüja äkki tundis süüd endal ja selle pärast otsustas aidata. Sel juhul isegi arusaadav.
Sest selliseid inglikesi nüüd vaevalt leidub, et müüs oma ratta maha ja siis ei tea sellest midagi nii kuu või nii ja siis ostja helistab, et jou kutt kuule, moto jooksis kokku paneme sulli kahe peale kokku ja teeme mo ratta korda. Müüja vastu: tavai kle, palju vaja läheb.
Ja kui selline inglike on olemas, siis söön oma mütsi ära :bsmile:

Kasutaja avatar

voyager
Tsikkel: ZX-6R

Lugemata postitus Postitas voyager »

Õiged tsiklimehed pidid ju kokku hoidma ja üksteisele mitte käru keerama. Vähemalt nii olen mina aru saanud ja tundub, et praeguse case'i puhul see koodeks toimis.

Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

Aga iseenesest polnud müüja ju midagi valesti teinud selle tsikli müümisega, seega müüja pole süüdi ka tsikli lagunemises järgmise omaniku käes. Aga lõpp hea - kõik hea

Eat your veggies, little people
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”