Kui tihti teid kõnetatakse...

Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

Njah eks mind on ikka parajalt ära tüüdanud see juba, kuid vastan siiski. Veiz pinda käivad need vanad kes purjus on ja seletama hakkavad ja siis veel see, et küsitakse mis marki tsikkel on, kuigi mu tsikli peal on suur kleeps Aprilia:D Tüüpilised küsimused on, et palju maksis ja palju välja läheb ja kas sa sellega võistlustel ka käid(ma ei tea millest nad seda järeldavad). Üldiselt võiks küsimused veiz asjalikumad olla aga noh seda on liiga palju nõuda inimeste käest kes pole elu sees tsiklitega tegelenud. Tihti lehvitatakse teeääres, kui mul hea tuju on eks ma siis viipan käega vastu:P Muidu nendest pahatahtlikest inimestest veel niipalju, et kunagi miniga sõites on mind kirvega taga aetud:D ja CZ-iga suurte kividega loobitud ja see kividega loopija polnud sugugi mingi tatikas ega kivi polnud väike (umbes kahe rusika suurune) :evil: . a ja veel see kiviga loopija jooksis mulle järgi ja samal ajal viskas kiviga, ning seejärel kukkus pikali:D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”