Eks rahvas otsusta

Kasutaja avatar

Medic

Re: Eks rahvas otsusta

Lugemata postitus Postitas Medic »

Focun kirjutas:

jah selle kahtluse eitamine oligi minu poolne viga ja sorri selle eest aga kui ratast vaatama läksin kuulutuse peale siis kuulutuses kirjas ju teised andmaed ja kukkumiste kohta , ei ole kukkund. Mingit mootori kokkujooksmise lugu pole minupoolt olnud see on hea fantaasia aga eks kohe tule sllist juttu ,et kuidas polnud, kirjutada saab siin kõike ju peaasi et usutavam tunduks. olgem ausad müüja on vihane, et ratta tagastasin ja siin tema juttu eitasin. Ei väidagi, et kriime ei tohiks olla aga minus tärkas müüja usutavus , sest rattaga oli kukutud , km-i valed ei kujuta ette, mis veel oleks tulnud. Selle pärast sai ka ratas tagastaud ja raha tagasi nõutud.

Ma pole mingit kukkumist eitanud! Idioot oleks vaid mõelnud, et masinaga kukutud pole. (Vend oli kaasas & avaldas arvamust GS500 kohta, ta on mul selle ratta teisega ka segi ajanud). Läbisõit oli "vale" vaid põhjusel, et kuulutus mida põhjana kasutasin oli eelmisel aastal üles pandud & kuulub minu teisele rattale. Tänan, saan selle vea olemasolevas kuulutuses parandada. Varjanud polnud ma midagi & põhjus miks mehel oli tagasi vahetamisega kiire(mõni tund peale ostu) leidsid vea ratta maha võtmisel kärust??? Vaatasid et kuulutuses läbisõit natuke teine??

Jah, tõesti küsisin 1000 eeku vahetuse eest(leian, et selline temp oleks müüjale on vahest kallimgi). Ise andsin sulle ju hinnast just niipalju alla & kui sa lähed mootoratast päevaks laenutama siis oluliselt odavamalt seda vist nagu ei leia. Mida küsisin on aga teine asi. 500 krooni & täielik näkku valetamine on minule tulemuseks.

Põhjus minu pahameelele pole niivõrd ratta tagastamises vaid lihtsalt selles, et valetati nii häbematult. Kui julged pada ajada julge ka vastu näppe saada kui vahele jääd!

Aga parimat edasiseks!

Life is a fatal condition.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”