Aprilia RSV Mille 1000,kas kellegil on kokku puudet olnud?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
srad

Aprilia RSV Mille 1000,kas kellegil on kokku puudet olnud?

Lugemata postitus Postitas srad »

Kas kellegil on kokku puudet olnud sellise isendiga? Mida üldse öelda Aprilia koht? Olen kuulnud siiani ainult halba nii Ducati,kui Aprilia kohta.

octavio

Lugemata postitus Postitas octavio »

eks need on need kadedad suud kes halba ütlevad.Uuena need ju poole kallimad kui enamik teisi
suzuki gsx600f
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Räägitakse et kes itaalasega sõitnud see enam muud ei taha! (tsikklitest)

Teema algataja
srad

Tänud teile. Mul lihtsalt võimalus osta 2002 RSV Mille,hind oleks ka hea, 49tuh. aga ei tea sellest rattast midagi,siiani olen pidanud nelja Suzu, muidu olen rahul, aga mootorid ei pea eriti vastu. See pärast tahangi kuulda siinsetelt inimestelt nõu.Äkki on siin keegi,kes sõidab mõne Itaallasega?

Teema algataja
Ace'r

Lugemata postitus Postitas Ace'r »

Hind on kahtlustäratavalt odav. See sakslane, kellelt ma oma Yamu ostsin, jaapanlasi sõiduvahenditena ei kasuta. Tal on ka Mille. Vana on isegi nii suur sõltlane, et pani oma firmale nimeks Millemoto :) (www.millemoto.de). Aga Mille tuleb juba tehasest racing juppidega ja need on teadagi väga kallid. Arvatavasti see tsikkel sul 49 tuhhi peale pidama ei jää. Nii, et annad kuradile käe... :D
Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

Aprilia mootorid on väga töökindlad, võrreldes Ducatiga. Ja teatavasti istub tolle Mille raami vahel ju Rotax-i mootor. Ja raamidest võib Aprilia puhul rääkida ainult ülivõrdes. Hind aga tundub konkreetse isendi puhul olema täitsa ebaloogiline. Vist on jäänud 1 numbrile ette kirjutamata.

Teema algataja
srad

Tegelikult on ta väikese laksuga,käisin ise kaemas. Raamil väike volt paagi all sees,aga kuna olen kõik rattad laksuga toonud ja palju hullematega,siis saab päris kindlasti asja.Ainult,et saksamaal ei ole lubatud raami korda teha,ülevaatus lihtsalt nii karm. Muidu on kõik korras,võibolla esiratas ka veits loperdab,aga esmapilgul oli küll ok.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

srad kirjutas:
siiani olen pidanud nelja Suzu, muidu olen rahul, aga mootorid ei pea eriti vastu.
Väike OT, kui Honda ostad, siis saad üldjuhul täiesti pommikindla mootori mille küljes on nukaketi pinguti mis absoluutselt kriitikat ei kannata. Honda suudab teha hea ratta, hea mootori, aga ühte head vedru sinna mootori külge Honda teha ei suuda.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Teema algataja
Eimar

noh

Lugemata postitus Postitas Eimar »

aprilia on parim superbike firma ja samas ta teeb häid 125cc ka.. Ducati on sama peagu Ta teeb ka 125cc väga häid Ehk Caviga nime all ..:)

octavio

üks eesti parimaid ringrajasõitjaid ütles ajakirjas DI et eputamiseks kõlbab küll aga jõudu jääb vajaka!
suzuki gsx600f

Teema algataja
rollerimees

Lugemata postitus Postitas rollerimees »

Jøudu jååb våheks :?: :shock: Raske uskuda natuke. Tean yhte motameest kellel selline ratas on. Olen nåind teda kohapeal kummi pøletamas. Våga hirmuåratav pilt oli. Selline tunne et ratas lendab kohe minema :!: Hobuseid on tal ka ju ikka omajagu.

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Heh, see, et Hanno Velt ja Marko Rohtlaan väidavad, et sellel pole küllalt jõudu peab paika ainult nende kohta ma arvan. Nad ju ise sõidavad võimsamatega ringrajal ja on kogenud paremat kuid ikkagi ma arvan, et 130hp on küllaltki hea!

See on puhtalt nende arvamus!

octavio

no seda muidugi aga kummi põletab ka jawa nii et sellest ei saa lähtuda et kui kummi suitsema võtab siis on hea pill.
suzuki gsx600f

Teema algataja
rollerimees

octavio kirjutas:
no seda muidugi aga kummi põletab ka jawa nii et sellest ei saa lähtuda et kui kummi suitsema võtab siis on hea pill.
:D Seda kindlasti mitte aga 130hp 1000ccm on juba vøimsust kyll. Rååkimata eluka tømbest. Olen nøus et on vøimsamaid aga tavamotomehele on jøudu rohkemgi kui tarvis.

http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=20412
-vaata engine performance ja racing track capabilities.
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

1000 ccm ja 130 hobust on ligish, et vähe!
Mu 600 on juba 110 hobust :idea:

Teema algataja
Eimar

niih

need hobused olid piiranguga? tglt on 120 kW (163 PS)
Kasutaja avatar

madone
Mode

Mitte piiranguga :lol: vaid ma arvan, et kutt ajas hobised ja kw segamini! :idea:

120 kw 1000ccm prilli puhul on juba natuke usutavam!

Teema algataja
Eimar

no seda ka:P

Teema algataja
rollerimees

130.00 HP (94.9 kW) Ei ajand segamini :!: Aga t6si ta on, et Yamahadel leidub ikka rihkem hobuseid. R1 on nåiteks 180hp (2004) :shock: vastava aasta omal ehk siis 2003 on 150 hp kui 6igesti måletan. Saavutab selle aga k6rgematel pøøretel kui Aprilia :!:

Teema algataja
rollerimees

V6in eksida aga siinkohal tulebki mångu m6iste "torque". K6ik kes in filmi nåind ja ilma selletagi asja tunnevad peaks aru saama kyll.
Rsv 99Nm@7000rpm
Yama R1(2003) 105Nm@8500rpm
Yama R6 68,5Nm@12000rpm

Nii et hobuste jårgi ei saa veel kogu t6de teada. Aprilia head omadused algavad juba madalamatel pøøretel. R6 on hobuj6ude kyll peaaegu samapalju aga isegi 12000 pøørde peal jååb apriliale pikalt alla :!:
Kasutaja avatar

madone
Mode

Algab varem, lõpeb varem!

Teema algataja
srad

No kaldun arvama,et Yamaha R1-hele on suht raske vastast leida nii tema jõu,kui ka teel püsivuse suhtes. Tahtsin just teada RSV ,kui Aprilia kohta rohkem infot, see mind eriti ei huvita,milline ratas millisele ära paneb,arvan siiski et kõik sõltub eelkõige juhist,sirgel julgeb igaüks keerata,nokka saab 125sega tõsta ja kummis suitsetavad isegi rollerid. Ootan siiski arvamusi,sest minek Augusti algul,aga kaldun siiski arvama,et ostan ta prooviks ära.
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

No kaldun arvama,et Yamaha R1-hele on suht raske vastast leida ...

Ma jälle kaldun arvama (ajakirjatestidele ja muudele uudistele toetudes) et GSXR1100 on kõikse kangem superbike hetkel turul... Aga see on juba offtopic :)
Rennes aka Pröksuga Mülka
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

srad kirjutas:
aga kaldun siiski arvama,et ostan ta prooviks ära.
Mina kaldun arvama, et sulle lihtsalt meeldib Aprilia. Tegu ju ikkagi eheda itaalia rauaga. Sellisel juhul, ei muudaks su otsust ka see, kui keegi seletaks siin, et näiteks igal sügisel peab kolvirõngaid vahetama või midagi sellist.
Nii, et kui ikka meeldib, siis ikka meeldib.

....kuni rooste teid lahutab. Aamen....

8)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

madone
Mode

Honda forever, till rust aparts us! :twisted: :lol:

Teema algataja
tiit

Lugemata postitus Postitas tiit »

aprilia on hea ratas tal ju pöördemoment maru madal, kui ostad pead rattaga kõvasti harjutama enne kui lõpuni keerad
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

Uue tonnise apriliaga olen mõned kilomeetrid olen sõitnud, metsik masin! Moment hakkab madalalt peale ja seda pole mitte vähe;) Hea omadus on tal see, et laseb käiku alla vahetades siduri libisema et tagaratast loha ei tõmbaks. Esipidurid on küllaltki head, tagumised mitte nii head. Välimuselt on see tsikkel parem kui kõik jaapanlased kokku minuarust:) Kahepütast ja neljapütast ei tasu võrreldagi üldse, see on täielikult maitse asi. kellele meeldib kahepütase madal moment, kellele neljapütase tippvõimsus.

phh...pohmellis peaga kirjutatud, loodan, et on enam vähem arusaadav.
Kasutaja avatar

rsv mille

Lugemata postitus Postitas rsv mille »

tere jah, ise küll veel väga pikalt ei oma, kuid terve suvi läbi pidin kõrvalt vaatama ja õhkama kuidas sõber sellega sõitu nautis, enda 600 tundus täiesti mannetu. nyyd sain pehmeks räägitud ja tsikli endale, oh seda rõõmu ja sõidukogemus on ikka midagi erilist :shock: sõbra vigurid ratta seljas kestis ilusti ja usun et erilisi probleeme ei tohiks tulla

http://www.pilt.ee/view/212711/

Teema algataja
srad

To RSV mille:
Tere tulemat Aprilia maailma,tegid kohe päris kindlasti õige valiku!
Edu algavale hooajale!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”