Aprilia RSV Mille 1000,kas kellegil on kokku puudet olnud?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Aprilia RSV Mille 1000,kas kellegil on kokku puudet olnud?
Kas kellegil on kokku puudet olnud sellise isendiga? Mida üldse öelda Aprilia koht? Olen kuulnud siiani ainult halba nii Ducati,kui Aprilia kohta.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Hind on kahtlustäratavalt odav. See sakslane, kellelt ma oma Yamu ostsin, jaapanlasi sõiduvahenditena ei kasuta. Tal on ka Mille. Vana on isegi nii suur sõltlane, et pani oma firmale nimeks Millemoto
(www.millemoto.de). Aga Mille tuleb juba tehasest racing juppidega ja need on teadagi väga kallid. Arvatavasti see tsikkel sul 49 tuhhi peale pidama ei jää. Nii, et annad kuradile käe... 

-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
-
Teema algataja
Tegelikult on ta väikese laksuga,käisin ise kaemas. Raamil väike volt paagi all sees,aga kuna olen kõik rattad laksuga toonud ja palju hullematega,siis saab päris kindlasti asja.Ainult,et saksamaal ei ole lubatud raami korda teha,ülevaatus lihtsalt nii karm. Muidu on kõik korras,võibolla esiratas ka veits loperdab,aga esmapilgul oli küll ok.
Väike OT, kui Honda ostad, siis saad üldjuhul täiesti pommikindla mootori mille küljes on nukaketi pinguti mis absoluutselt kriitikat ei kannata. Honda suudab teha hea ratta, hea mootori, aga ühte head vedru sinna mootori külge Honda teha ei suuda.srad kirjutas:siiani olen pidanud nelja Suzu, muidu olen rahul, aga mootorid ei pea eriti vastu.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
Teema algataja
noh
aprilia on parim superbike firma ja samas ta teeb häid 125cc ka.. Ducati on sama peagu Ta teeb ka 125cc väga häid Ehk Caviga nime all ..

-
Teema algataja
-
Teema algataja
octavio kirjutas:no seda muidugi aga kummi põletab ka jawa nii et sellest ei saa lähtuda et kui kummi suitsema võtab siis on hea pill.

http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=20412
-vaata engine performance ja racing track capabilities.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
V6in eksida aga siinkohal tulebki mångu m6iste "torque". K6ik kes in filmi nåind ja ilma selletagi asja tunnevad peaks aru saama kyll.
Rsv 99Nm@7000rpm
Yama R1(2003) 105Nm@8500rpm
Yama R6 68,5Nm@12000rpm
Nii et hobuste jårgi ei saa veel kogu t6de teada. Aprilia head omadused algavad juba madalamatel pøøretel. R6 on hobuj6ude kyll peaaegu samapalju aga isegi 12000 pøørde peal jååb apriliale pikalt alla
Rsv 99Nm@7000rpm
Yama R1(2003) 105Nm@8500rpm
Yama R6 68,5Nm@12000rpm
Nii et hobuste jårgi ei saa veel kogu t6de teada. Aprilia head omadused algavad juba madalamatel pøøretel. R6 on hobuj6ude kyll peaaegu samapalju aga isegi 12000 pøørde peal jååb apriliale pikalt alla

-
Teema algataja
No kaldun arvama,et Yamaha R1-hele on suht raske vastast leida nii tema jõu,kui ka teel püsivuse suhtes. Tahtsin just teada RSV ,kui Aprilia kohta rohkem infot, see mind eriti ei huvita,milline ratas millisele ära paneb,arvan siiski et kõik sõltub eelkõige juhist,sirgel julgeb igaüks keerata,nokka saab 125sega tõsta ja kummis suitsetavad isegi rollerid. Ootan siiski arvamusi,sest minek Augusti algul,aga kaldun siiski arvama,et ostan ta prooviks ära.
Mina kaldun arvama, et sulle lihtsalt meeldib Aprilia. Tegu ju ikkagi eheda itaalia rauaga. Sellisel juhul, ei muudaks su otsust ka see, kui keegi seletaks siin, et näiteks igal sügisel peab kolvirõngaid vahetama või midagi sellist.srad kirjutas:aga kaldun siiski arvama,et ostan ta prooviks ära.
Nii, et kui ikka meeldib, siis ikka meeldib.
....kuni rooste teid lahutab. Aamen....

Suzuki GSX 750 Inazuma
-
Teema algataja
-
Uue tonnise apriliaga olen mõned kilomeetrid olen sõitnud, metsik masin! Moment hakkab madalalt peale ja seda pole mitte vähe;) Hea omadus on tal see, et laseb käiku alla vahetades siduri libisema et tagaratast loha ei tõmbaks. Esipidurid on küllaltki head, tagumised mitte nii head. Välimuselt on see tsikkel parem kui kõik jaapanlased kokku minuarust:) Kahepütast ja neljapütast ei tasu võrreldagi üldse, see on täielikult maitse asi. kellele meeldib kahepütase madal moment, kellele neljapütase tippvõimsus.
phh...pohmellis peaga kirjutatud, loodan, et on enam vähem arusaadav.
phh...pohmellis peaga kirjutatud, loodan, et on enam vähem arusaadav.
tere jah, ise küll veel väga pikalt ei oma, kuid terve suvi läbi pidin kõrvalt vaatama ja õhkama kuidas sõber sellega sõitu nautis, enda 600 tundus täiesti mannetu. nyyd sain pehmeks räägitud ja tsikli endale, oh seda rõõmu ja sõidukogemus on ikka midagi erilist
sõbra vigurid ratta seljas kestis ilusti ja usun et erilisi probleeme ei tohiks tulla
http://www.pilt.ee/view/212711/

http://www.pilt.ee/view/212711/
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.