Autoridade vahel sõitmine

Kasutaja avatar

reinz
Postitusi: 644
Liitunud: 29 Mär 2007, 17:48
Tsikkel: Kawasaki ER-6N
Asukoht: Espoo/Saaremaa

Re: Autoridade vahel sõitmine

Lugemata postitus Postitas reinz »

munaz kirjutas:

Sõitsin paar päeva tagasi Tallinnas mööda Forelli tänavat Mustamäe tee poole ning soovisin keerata paremale. Kuna sõit sattus tipptunnile, oli Forelli tänav pooleldi ummikut täis. Kuidagi mõttetu tundus autodega samas jorus seista, sest mul hea kerge ratas ning paremal pool autosid oli minu jaoks ruumi küll. Liikusin siis seisvatest autodest paremalt möödudes (siiski sõidutee peal) Mustamäe tee suunas.

Mingi maa enne ristmikku oli aga üks auto nii tee servas äärekivi vastas, et poleks temast mööda mahtunud. Jäin hetkeks isegi seisma, et seal oma järge ristmikku ületada oodata (paar fooritsüklit), kuid siis hakkas see mulle imelik tunduma, sest mahtunuksin tegelikult ju vabalt mööda inimtühja kõnniteed sõitma need paarkümmend meetrit. Seda ka jalakäija kiirusel tegin ning saingi ummikust läbi.

Kas läksin üle piiri ja olen nüüd hälvik? Või peaksin järgmisel korral JOKK-stiilis ratast käekõrval lükkama need paarkümmend meetrit?
Kuigi keegi minuga õiendama ei tulnud (kuidas saanukski mõni autojuht seda teha, kui ma hetkega tast möödas juba olen), ei oskaks ma sellises olukorras plõksijatele või politseinikele midagi vastu öelda.

isegi olen korra seda varianti kasutanud, kuid selles kohas kus könniteele ja maha söitsin, oli just kellegi hoovi sissesöit

eile juhtus ehitajate teel niimoodi, söitsin 1. reas, tahtsin vilde teele keerata, foori all seisis 1 auto, suhteliset 1. rea vasakus ääres, ehk siis paremalt oleksin ilusti läbi mahtunud pööret sooritama... vaatasin, kas vilgub suund autol, ei vilkunud, jöudsin just auto körvale kui fooris süttis roheline, auto hakkas liikuma ja õnneks nägin et suund hakkas vilkuma, jöudsin pidurdada piisavalt, et autole jalgu ei jäänud... enne sinna vahele pressimist veel arutlesin et ei tea kas ta tahab pöörata vöi otse söita, järeldasin et söidab otse kuna suunda ei näidanud ning oli rea vasakus ääres



Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”