biker.ee kalamehed/kalanaised
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
biker.ee kalamehed/kalanaised
Ma pole küll kõva kalamees, viimane kord sai käidud 3-4 aastat tagasi haugi püüdmas, kuid tekkis lihtsalt huvi, et kas siin on kalamehi ka?
Mitte seda infot ei taha, et kus head püügikohad on (seda niikuinii te ei ütle), vaid et kes regulaarselt käib. Ja mida püüab näiteks?
Mina põhiliselt püüan landiga ja haugi, kui loopimise tuju üle läheb, siis ussi või saiaga muud "prügikala". Lisasin küsitluse, mmax 4 vastust saab korraga anda.
Natuke rohkem, kui 10a tagasi olin ametilt kalamees ka, kuskil 1 aasta püüdsime Tallinna ja Kakumäe lahest võrkudega lesta ja müüsime poodidesse
Re: biker.ee kalamehed/kalanaised
Käin ise ka landiga haugi ja ahvenat püüdmas, vahest püüan kassile ka (särg, koger jne.). Kuu jooksul vast 2 kuni 4 korda ikka kalale jõuab. Enamasti püüan siis Navesti jõe peal.
Ise püüan suvel ja talvel ka.Ma kalamiis vali.Havi ja ahven landi ja unnaga,aga kui omad kohad siis tuleb suurt ahvenat korgiga samuti.Linask ja latikas korgiga.
Ise käin kalal ka mitu korda kuus, kui aega on. Ma ei püüa, et midagi saada vaid, et oleks tegevus ja asja mida oodata.
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
kalapüük tsiklite kürval teine hobi. Talvel jää peal Pärnus ja Peipsil, suvel jõed/järved nii õnge kui landiga.
Suur kalamees pole, aga käega veeall lesta on saadud püüda küll , pärast otse grillile ja maitseb hästi
Esivanemate juures ka võrku leotatud meres mõned korras aastas ikka.
Õngega sonkimist ei soosi, nagu ikka öeldakse,,,,,,,,,et ühes otsas ussike, teises otsas lollike
- Honda Hornet S '03 (pärast väga pikka pausi tuli uuesti kaherattalise isu peale)
- Riga 11 (lapsepõlv)
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
käin kalal neli korda kuus umbes.peamiselt mere ääres või paadist loopimas.
kala maitseb hää
-
kalal käin nii kord nädalas..tavaliselt klubis või baaris
enamasti lühikesi blonde
tihti käin kalal. nii landiga, kui ussi leotmas ja põhjakat passimas.. vahest õnnestub mõni õiges suuruses kala isegisaada.
Mina.. 3-4 korda nädalas viimaste nädalate jooksul. Elan Sakus ja 3 "järve" suht ligidal ju .
Üritan siin oma latika püügi rekordit praegu purustada, landi loopimine on kuidagi unarusse jäänud. Kala neis "järvedes" on, ole mees ja püüa kinni
Mes sa mõtled männiku karjääre ve? Seda ma ei teadnudki, et seal latikat sees on. Leotasin seal põhjakat ükspäev, aga ei liigutanud keegi ussi peale. Muud pole sealt saanud kui pisikesi ahvenapunnikaid.
lisavarustuseks GSR600
On on Latikat ..ma mõtlen seda karjääri, mille nimi kaardil on Raku Järv. Põhjakas jah ei paku seal kalale midagi eriti. Või teine võimalus, pane põhjakas kaldale lähemale. Kajaloodi mehed ütlesid " suurt kala on seal tonnides" ole mees ja püüa ainult kinni. Kui tahad kaasa tulla, pane ps. Aga suurt kala ma viimasel 2 nädalal saanud pole, kui eilsed hiid viidikad 15cm ja 17cm välja arvata
Hitchiker kirjutas:Mes sa mõtled männiku karjääre ve? Seda ma ei teadnudki, et seal latikat sees on. Leotasin seal põhjakat ükspäev, aga ei liigutanud keegi ussi peale. Muud pole sealt saanud kui pisikesi ahvenapunnikaid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.