Probleem,krossikas!
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
- 
				reimann
 Teema algataja
- Tsikkel: Benelli TRK 502X
Probleem,krossikas!
Tervist.Mul siis selline probleem et,on olemas yamaha yz80 1984 aasta mootor mis on 200cc hiinlase raami peale pandud.Kõik on vägev aga mootoris on silinder niikulunud et tleb ise midagi sisse aretada! On olemas ka selle hiinlase mootor 200cc,millel on nukkvõll ja nookurid kulunud,eestist ple neid saada,kuigi Hiinast saab tellida,20 päeva pärast tleb kohale! Kumb nüüd korda teha? Kas on mõtet yamaha mootorit tegema hakata...kuna olen kuulnud et neid kolbe ja asju peab suht tihti vahetama.
Et siis küsimus et KUI KAUA see yamaha yz80 2takti mootor siis vastu peab kui korralikud asjad sees on.Olen tavaline harrastaja ja sõidaks siin põllu peal.Või on nii et sõidan nädal aega ja ongi läbi juba? Ramos öeldi et nad isegi leiaks sellele mootorile midagi sisse.ja Yamaha mootor on ka vesijahutus...ja hiinlane on õhk
Andke oma arvamus palun,mina ei oska enam midagi ette võtta,kumb korda teha,ei tea nendest 2 taktilistest niipalju!

Joonas
Tel:53732877
Re: Probleem,krossikas!
Eks kõik oleneb sõitjast, aga üle 20ne tunni ei soovita küll ühe 85se krossika kolviga sõita. 125võrrile annab kolvitootja Vertex 10tundi maksimaalset aega misjärel tuleks uus kolb sisse panna juba.
Ma küll täpselt nende hiinakate mootori ja varuosade hinda ei tea,aga ilmselt on hiinaka mootor odavam kui su yamu kolb ja silinder kokku.
Ma kaldun arvama, et see yamu moto on sul väga rape juba(vaadates aastaarvu), kuigi ilmselt seal on kümme korda kõik detailid välja vahetatud, aga head koeranahka seal enam ei saa.
even if you win, you're still retarded.
- 
				reimann
 Teema algataja
- Tsikkel: Benelli TRK 502X
Re: Probleem,krossikas!
No ma ei ole mingi selline hull krossisõitja..kellel oleks vaja viimane piisk sellest siklist välja pigistada...ja uut silindrit ma kohe kindlasti sinna ostma ei hakka..vb kuskilt leiaks kasutatud..aga see 20tundi ple ju midagi,ma saan vaevalt nädal aega sõita ja ongi juba vahetus???
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
				Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
				Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
				Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.