naised selles foorumis?
Re: naised selles foorumis?
Loff kirjutas:Kipsi kirjutas:mototydruk kirjutas:Kipsi...see vastus on õige:)
mis siin imestada... teistele ka soovituseks, kes lube hakkavad tegema, minge tartus vasara kooli, temaga juba igav ei hakka
Mul ex jättis üldse lubade tegemise pooleli Lehari pärast. Samas tangoks on ikka kahte vaja...ei olnud ka tüdrukus piisavalt südikust.
mul ei tulnud platsi peal 8 ikka pikka aega välja.. kui lõpuks vihaga mõtlesin, et pekki, ma ei saa mingist tsiklist jagu või.. kui kehahoiakut ja käte asendit taipasin muuta, hakkas lõpuks tulema.. aga õpetaja ei juhtinud sellele tähelepanu, et ma rattal liiga püsti istun, käed krampis ja enda ligi neid liigutada ei julgenud
kui Motardist oma ratta välja tõin ja enne Tartusse sõitu paar tiiru tegin, juhtis poe omanik tähelepanu mu käe asendile gaasil- hoidsin kätt ülevalt/pealt ja kui natuke keerasin, olid tuurid põhjas nüüd teades, milles viga on, on elu kohe ilusam
aeg ajalt läheb käsi automaatselt vanaviisi aga üldiselt paarist väiksest näpunäitest võib palju kasu olla
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.