Nikasiliga katmine, kus tehakse?
Re: Nikasiliga katmine, kus tehakse?
priit001 kirjutas:KTM 525 silinder üle normi kulunud.
Kas keegi on lasknud silindrit uuesti nikasiliga katta?
Kus kõige lähemal tehakse?
Palju maksma läks?
Mina lasin oma eelmise ratta silku ka sellel Inglismaa firmal taastada, firma nimi Motrac Racing. Pöördusin nende poole otse ja asjaajamine käis nende esindaja kaudu Lätis, kelleks oli Woow Motors. Maksma läks 160 EUR, millele lisandus silku cargoga saatmise kulu Lätti. 160 EURi sees oli siis edasisaatmine UK-sse, nikassiilimine, tagasi transa UK-st Lätti ja sealt omakorda cargoga Eestisse. Kui on silkul kahjustunud ka alu kiht, siis lisandub hinnale veel 40 EUR-i. Lätlaste käest sain omale ka uue kolvi tellida, mis tuli samuti tiba odavam kui meil. Aga selle teenuse kvaliteedi osas ma nüüd ei oskagi kommida, sest kui sellesse äsja "tehtud" silindrisse "õnnestus" kolb kokku jooksutada ja lahtivõtmisel selgus, et väljalaskeavade vahel olevatel ribidel olid korralikud praod sees, millele sai ikka küüne taha ajada, osaliselt oli visanud ka tillukesi nikassiili tükke välja, siis ma nüüd ei teagi.. Kui see ongi kokkujooksmise järel normaalne nähtus, siis ok, aga niipalju kui mulle seletati, siis sissesulanud kolb nagu ei tohiks nii tugevaid kahjustusi nikassiilile teha, seega ma ei teagi..
Aga edu otsustamisel! Nikassiilist tulnud silku on muidugi nagu tutikas, ainult selle vahega, et sellele on lähenetud nö individuaalselt (mitte tehase liinitoode) ja peaks olema ikka väga kvaliteetne asi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.