Autokoolid
Re: Autokoolid
Üks aasta peale vahtralehe lõppu saab täis a-kati teha, sellest ka see vähemalt 21a tuleb(18-20 leht +1 ilma leheta). Sama on ka C,D,E kategooriaga.
argos kirjutas:ARKi teooriast niipalju, et oma esimeses postis küsisid, mis tuleks pähe õppida..
Õnneks/kahjuks enam päheõppimisest ei piisa. Kui ma nüüdseks vist 4 aastat tagasi BC1 teooriat tegin, siis olid minu mäletamist mööda ARK teooriaeksami variandid/küsimused identsed selle testiraamatuga, ning tean mitut inimest, kes need testid kahjuks lihtsalt pähe õppisid.
Nüüd nädal tagasi käisin A teooriat tegemas ning ei osanud midagi oodata ja nagu nägin oli asi muutunud. Süsteem on kergelt teine kui enne ning küsimused on teisiti konstrueeritud.
Niiet õige on siiski Liikluseeskiri täiesti selgeks teha ning ka testiraamatut muidugi lahendada. Ära selle "pähe õppimise" peale igaks juhuks mine.
Ilmselgelt vaata ka liikluskindlustuse küsimusi (need on testiraamatus olemas), millega tihti alt minnakse.
Selle aasta(2010) alguses muudeti jah teooriaküsimusi.
-edit-
daub kirjutas:Ma teen praegu täis A, sain täis B load samal nädalal kui autokooli A kat õppima läksin. Aastat kindlasti pärast kapsalehe lõppu vahel ei pea olema.
Selge, siis sain autokoolis midagi valesti aru.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.