Kukkumine ja taastumine

zx12r

Re: Kukkumine ja taastumine

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Ei ole küll seni ühtegi luud murnud ega ühtegi liigest nihestanud, kuid paar aastat tagasi juhtus siiski üks napikas. Sai ühest hoovist tee peale välja pööratud ning samal hetkel olid tsikli pöörded põhjas, tagaratas alt läinud, masin vänderdas korraks ühele poole, tekkis kuskilt mingi jõnks ja hüppega teisele poole. Mina lendasin pealt minema, kiirus võis olla nii 10 km/h. Ajasin end püsti, pea natuke huugas, lükkasin tsikli püsti, võtsin maast küljest tulnud kukkumispunni, istusin peale ning sõitsin edasi (liiklus oli tihe, taga ootas palju autosid). Sõitsin nii 4 km jagu edasi, bensukasse, jäin seisma ning hakkasin mõtlema, et mis nüüd juhtus ja KUS MA OLEN? :D Nimelt ma ei mäletanud tol hetkel eriti midagi. Siis vaikselt hakkas koitma - panin matsu, sõitsin vales suunas...

Olin enne tsiklit eriti hoolsalt pesnud. Et paremini ligi saada, sikutasin siduri- ja piduritrossi edasi-tagasi lenksu juurest. Gaasitross jäi kuidagi valesse olekusse ümber toru, nii kui parempöörde tegin keeras lenks ka trossi pingesse ning tollane bike ka alt kadus.

Varustus päästis minu ning kukkumispunnid tsikli (ühele gondlil oli nii rusikasuurune kriibitud-kraabitud koht ainult, siduriheebel läks ka loomulikult). Pea veel valutas paar tundi ning siis oli kõik korras.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”