Kui tihti teid kõnetatakse...

voolik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas voolik »

ehhh...njaaa...on ikka küsitud ja peris palju...enamasti agajah rohkem minu ...kui ratta kohta....või kui ,siis a la, et kuda niuke pisike tidrik jaxab nii suurt kolakat pysti hoida...ja et kas ikka pysti tõstad kui kummuli läheb jne.....no õnneks olen ma suuremaxkasvand...seega jõudu rohkem:).....aga meelde tuli seoses ellpool olnud jutuga saastest....siis Rennes ehk mäletab, kui me oma suurepärase tsiklikommuuni tegime...siis majaomaniku naine...siuke vaffa krimpsus vanamutt rääkis meile aiast ja asjadest...ma siis küsisin ka, et klge aed aiaks...aga ega teil ikka PÄRISELT midagi nigu selle vastu pole...kui siin hakkavad irmpalju tsiklista ringi paarutama alailma....ja tädi ütles nii ilust...ah MISASJA! (sellise peenikese vanamuti äälega) mina olne 30 aastat autoga sõitnud ja noorena sõitsin motikaga kah...ja mina olen alati arvanud, et need mootorratturid on ühed heasüdamega inimesed...ja loodussõbralikud sellised...palju värskes õhus ja puha...Ma siis üritasin rebida...et nooh kusse värske õhk..enamasti ikka vingutaxe et bena hais ja asjad...vat vast polegi nii tervislik:P ja mutike pani kohe vasta! EI SEE BENSIINI HAIS OLE KELLEGILE KAHJULIK! ja taas rõhutas kui kaua ta millega sõitnud on....jube vaffa vanamutt oli:) jubedalt tegi tuju heaks ja südame soojaks....et on olemas isegi mitte seniilseid vanamutte:)

njuuke lugu siis
väga lugupeetav ja keigi lemmik
Voolik the Greatest!:P

kawasaki en500 aka Kapsauss (hellitlevalt roheline kurat:)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”