Kiirendusvõistlus Speedest Dunlop Nightrace 5.juunil Raadil

Kasutaja avatar

Tips

Re: Kiirendusvõistlus Speedest Dunlop Nightrace 5.juunil Raadil

Lugemata postitus Postitas Tips »

korke kirjutas:

rattad lekkisid ? Millised ????

Minu oma ei lekkinud aga ülevoolu potsik sai täis ning hakkas üleajama ning kuna EMORACING ei tahtnud kuidagi laenata mulle süstalt siis viskasime rauliga tsikli küllili. Viimases sõidus pidurdus maal tõesti hakkasin lekkima ning seda summuti kaudu juba jooksis vesi . See oli tingitud mootori kaane tihendist mis otsad andis. Ma arvan ,et jumal ka ei suuda sellist asja ennustada ette ! Stardis ei tulnud mitte ühtegi tilka tsiklist !!!!

Sepp meil kõigil on alati võimalus üksteise suunas proteste teha. Igal asjal on aga mõistuse piir.

Btw sepp sa oled ise ka üks paras M*nn ruudus

sepp kirjutas:

tehniline... mnjahh... see oli alla arvestuse.. rattad lekkisid.. polnud 5cm vahet mõnel jne.. oleks tahtnud,oleks saanud proteste anda sisse mitmele... aga ei viitsinud.

btw Korke on ikkagi m*** kuubis

pacaan kirjutas:

arusaamatuks jääb mulle, küll tehnika ning kiirenduse tehniliste reeglite vallas võhikule see, miks ilmselgelt lekkival mootorrattal startida lubatakse - minu teada on see siiani küll "surmapatt" sellel alal olnud. a ju moodsatel aegadel on kõik võimalik.

Mida sa Korke ajad!?

Enne keerasite Rauliga tsikli külili, ma kisasin veel, et käiguhoob on kohe pooleks. PEALE SEDA saatsid sa kellegi enda eest süstalt laenama. Seega ei visanud sa kuidagi süstla laenamise pärast oma tsiklit Rauliga külili vaid ENNE SEDA line-upis viimase abinõuna. Ja hämmastav ongi nagu, et lastakse rajale nii, et rajameeskond peab niikaua ootama, kuni sa oma tsiklit kuivatasid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”