Kiirendusvõistlus Speedest Dunlop Nightrace 5.juunil Raadil

Kasutaja avatar

S1000rr
Tsikkel: BMW S1000RR 2012

Re: Kiirendusvõistlus Speedest Dunlop Nightrace 5.juunil Raadil

Lugemata postitus Postitas S1000rr »

korke kirjutas:

Starti läksin mitte lekkiva tsikliga ! Gondli pealt sai veel viimased piisad maha pühitud ,et ei tilguks mitte midagi ning ülevoolu potsis tühjaks peaegu kallatud.

Rajale ei läinud mitte ühtegi tilka jahutusvedeliku !
Pidurdusmaa lõppus kuhu mitte ükski nii kaugele ei sõida jäin seisma ääres ning suri välja mootor tühikäigul ja summutist jooksis natuke jahutus vedeliku.

Jahutusvedelikuna on kasutatud spetsiaalselt võidusõidu jahutusvedeliku mis aurustub täpselt samamoodi nagu vesi.
Ülevoolu potsik oli suurem kui reeglites kirjas. Tsikkel vastas 100% reeglitele ning sai tehtud veel mõned muudatused millele viitas Raul.

Tsikkel ei lekkinud aga lekkiv kaane tihend peksis survet jahtususüsteemi ning jahtussüsteemist läks jahutusvedelik ülevoolu potsikusse.
Jah lekkiva kaane tihendiga on ka väga ohtlik sõita aga sellest me saime pärast mu viimast sõitu aru ,et mootorkaane tihend andis otsad sest algul pidasime süüdlaseks nippukaid millega oli ülevoolu voolik kinni tõmmatud tsikli külge ,et liiga tugevalt kinni tõmmatud ja jaksab ainult välja lükkata jahutusvedeliku aga tagasitõmmata enam ei jaksanud.

Mitte keegi ei oodanud minu järgi ! Mina olin stardis ennem kui teised sõitjad ! Siis kui seisin stardis jarmo vastu juba. Jõudis mehaanik joosta boxi ning tuua veel kuivatus paberid millega sai veel IGAKSJUHUKS käidud kõik kohad üle kus võiks olla jahutusvedelik.

Et, võiks lõppetada selle kuulujuttu ,et stardis oli lekkiv tsikkel !

Nimegakasutaja kirjutas:

Arusaamatu on tõesti miks lasti lekkiv ratas rajale, karteripõhjapühkimisest siinkohal on vähe peale pühkimist oleks tulnud tehnilisel ratas uuesti üle vaadata ja siis otsustada kas lastakse rajale või mitte.

Minu järgi sa ka ootama ei pidanud, tegin samal ajal burnouti kui sinagi, ja olin kohe valmis startima. Minul sulle mingeid etteheiteid pole, suured tänud abi eest ratta ettevalmistamisel!

Riga (?)--Honda Monkey (?)--Baotian (04)--Aprilia SR50 Ditech (03)--Aprilia RS125 (01)--Honda CBR600F3 (96) --Suzuki GSX-R1000 (k3-k4) --BMW S1000RR 2012

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”