Rajale sõitma
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Rajale sõitma
KIBU kirjutas:kepsud kepsudeks a äkki on kellelgi korralik aim pakkuda(suurte numbrite, sinise taustaga)
miski 2,5k võiks olla lagi. a ja 195/65 mõõdus rehvid millel vähemalt ühel küljel kulumisaugud alles.
Njah... see nö "pimekirja" AIM (mudel TG) maksab 4k kopikatega... http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=39&item=1446
Mitme soovija leidmisel saab nats alla teha (lihtsalt tehase transa maksab sigapalju).
Sarnaste parameetritega kasutatud rehve hakkab ka miski aeg tekkima - ports 200/55 slickke on välja müüdud ja ju nad üheltmaalt tiirupidi tagasi turgu jõuavad... Endal jäävad pärast testimist samuti mõned samas mõõdustikus profiilid üle (Dunlop NTec-id mis 2010 turule tulid). Uusi mul on 3100.-eeku koos käibekaga. Slick: http://www.rehvipost.ee/?p=1&id=6&filter=7|200| Profiil: http://www.rehvipost.ee/?p=1&id=6&filter=6|200|
-
- Tsikkel: BMW S1000 RR
- Tänatud: 2 korda
Sarnaste parameetritega kasutatud rehve hakkab ka miski aeg tekkima - ports 200/55 slickke on välja müüdud ja ju nad üheltmaalt tiirupidi tagasi turgu jõuavad... Endal jäävad pärast testimist samuti mõned samas mõõdustikus profiilid üle (Dunlop NTec-id mis 2010 turule tulid).
need dunlop N-Tecid mõõdus: tagumine 200/55/17 ja esimene 120/70/17, need on totaalselt viletsa pidamisega võrreldes Superbike N-tec seeriaga mis on mõõdus 195/65 ja 125/80. Profiil on võrreldes täiesti teine- superbike rehv võimaldab suuremat kallutusnurka, kulumine on erinev- see "harrastaja" dunlop on suht hea säästu rehv, väga kaua kulub- mul õnnestus tagumise softiga sõita 5 päeva saugal trenni(rehvi ümber keerates muidugi). kuid pidamine on ...täiesti võrreldamatu. see säästu ntec on tegelt hea trenni rehv, tsikkel elab all suht aktiivset elu igalpool, slaidid on igalpool, samas midagi väga ootamatut ta ei tee, seega õpetab hästi tsikli käitumist. inimesele kellel vähem kogemusi rinkal võib see olla muidugi ehmatav . seega ei soovita seda rehvi algajatele. See superbike Ntec on võrreldes selle säästukaga täiesti teisest puust, selline tunne on nagu sõidak rööbastel. kuna ma eelnevates trennides olin harjunud juba nende slaididega, siis oli väga imelik alguses- ei tunneta piire enam. üritasin siis meelega tekitada mingeid olukordi, et saaks pihta kuidas rehv töötab ja nö isegi piiripealsetes olukordades oli käitumine teine- palju konkreetsem, tsikkel oli kuidagi väga palju kergem juhtida.
selle säästu rehviga pidin vägistama nii et silm punnis et saada 58 seierisse ringiajaga, superbike rehviga tuli see nagu muuseas. ning selle säästukaga sain ma oma esimese pika slaidi maanteekurvist välja , suhteliselt põnev tunne oli
. tsikkel käis lippadi-loppadi poole sirgepeale välja
. aga jah, trennides kavatsen ma seda säästukat isegi kasutada, suhteliselt hästi õpetab tsikli käitumist piiripeal.
bridsut ei ole veel jõudnud proovida aga teen seda kindlasti siin ehk järgmine nädal.
Uurisin asja , täna on võimalus isegi Raplas sõita , kuigi ei ole mu lemmik rada aga tahaks mõningasest ebameeldivast tundest üle saada .
tel.56 452 700
Nonii, täna siis kindel plaan Raplasse minna. Endal oleks võimali kusagil 4 paiku Jüri kandist startida. Oleme Ummiga mõlemad minejad, Tundub et tuleb hea ilm niiet Rapla rajal näeme.
Tervist! Kas homme ka muidu kuhugi plaanis sõitma minna on??? hetkel üksi sõitmas käinud aga sellest juba tüdineb:D
No kindlasti tulemas Raplase, 1800 hakkan liikuma.
erhard84 kirjutas:Tervist! Kas homme ka muidu kuhugi plaanis sõitma minna on??? hetkel üksi sõitmas käinud aga sellest juba tüdineb:D
homsest ei tea midagi , nii pikalt ette plaane ei tee täna tule .
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:erhard84 kirjutas:Tervist! Kas homme ka muidu kuhugi plaanis sõitma minna on??? hetkel üksi sõitmas käinud aga sellest juba tüdineb:D
homsest ei tea midagi , nii pikalt ette plaane ei tee
täna tule .
Täna ei saa kuidagi! aga eks siis vaatab homme:) kui jutust aru saan siis sa oled juba vanakala radadel käimisel? et sinult saab mõne targema õpetus sõna ka seal:)?
erhard84 kirjutas:Täna ei saa kuidagi! aga eks siis vaatab homme:) kui jutust aru saan siis sa oled juba vanakala radadel käimisel? et sinult saab mõne targema õpetus sõna ka seal:)?
Homme ega järgmised päevad ei saa mina enam , ei teagi millal saab .Mis aga vanasse kalasse puutub siis rajal käin küll aga kas ma midagi tarka oskan öelda , ei tea .
tel.56 452 700
Psaiko kirjutas:kuidas teil täna seal siis oli kah?
Päeva võib kordaläinuks pidada, sai sõidetud ja ....
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:Psaiko kirjutas:kuidas teil täna seal siis oli kah?
Päeva võib kordaläinuks pidada, sai sõidetud ja ....
noo räägi aga julgelt ära. tead küll puhtsüdamlik ülestunnistus kergendab...
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
Sai ka siis esimest korda raplas käidud,päev igati korda läinud,seltskond ka hea.
Ummi seal jah proovis kas suzu pidurid on ikka nii head kui kawal.
Psaiko kirjutas:UMMI kirjutas:
Psaiko kirjutas:
kuidas teil täna seal siis oli kah?Päeva võib kordaläinuks pidada, sai sõidetud ja ....
noo räägi aga julgelt ära. tead küll puhtsüdamlik ülestunnistus kergendab...
sinu jaoks on see ju uskumatu , kui ma panen
tel.56 452 700
Täitsa asjalik sõidupäev oli jah, sellel hooajal esimest korda Rapla rajal ja võib täitsa rahule jääda, kui välja arvata paar valget triipu mis enne stardisirget rajale värvitud olid. Algul tundusid need ikka eriti libedad ja häirivad aga lõpus juba harjus ära ja kui õigesti sõita siis ei märkanudgi neid enam.
Aga jah Ummile head paranemist.
budta kirjutas:Täitsa asjalik sõidupäev oli jah, sellel hooajal esimest korda Rapla rajal ja võib täitsa rahule jääda, kui välja arvata paar valget triipu mis enne stardisirget rajale värvitud olid. Algul tundusid need ikka eriti libedad ja häirivad aga lõpus juba harjus ära ja kui õigesti sõita siis ei märkanudgi neid enam.
Aga jah Ummile head paranemist.
juhtus midagi hullu või, et kohe paranemist?
Psaiko kirjutas:juhtus midagi hullu või, et kohe paranemist?
luud õnneks terved aga puus sai päris kõva matsu . kui arvestada , et minu 1 samm =1m , siis oli 20 m loha.
tel.56 452 700
ei ole midagi hullu aga no eks Ummi räägib ise täpsemalt !
vaevalt ta sellega siin väga midagi hoobelda tahab siiski kas keegi täna ka mõnele rajale läheb või siis ptsib põnevusi teedelt?
ega kukkumistega pole hoobelda midagi , hea et omal jalal minema sai , budta suzu sabakondel tahab väikest viimistlust aga muidu kõik hea , kui välja arvata , et mul siga valus käia
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
sepp kirjutas:ex ummi ehmatas ära vb kui nägi keset maismaad paati ja otse rajal
ääh näed sepp ei saanud asjast jälle aru. UMMI ronis ise paadi selga
siit moraal,ära roni võõra ratta selga.paugupillile head paranemist.
wild kirjutas:siit moraal,ära roni võõra ratta selga
mis s.....i , see uuesti , peab saama ka paadiga rajal sõita
tel.56 452 700
küsin ühe veits rumala küsimuse ka.miks on suzukid paadid.pole sellest veel aru saanud mina.
oxide kirjutas:küsin ühe veits rumala küsimuse ka.miks on suzukid paadid.pole sellest veel aru saanud mina.
IRWE
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.