Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Sa oled ikka vana rahu ise ![]()
Piipz kirjutas:Räägin enda juhtumise ka ära - muidu äkki kuulete enne mõnelt oma sõbralt või tuttavalt.
Sõitsin mööda Pärnu mnt.d Tallinnas, paar nädalat tagasi, kusagil 22 paiku õhtul, suunaga kesklinnast Nõmme poole.
Pärnu mnt / Tammsaare / Järvevana rist, ehk siis kust paremale alla keerab Tondi poole, põles punane tuli. Jäin seisma, kui tuli läks roheliseks, hakkasin sõitma, kuid üks jalgrattur jõudis veel (ilmselt väga roosa või helepunase tulega üle ristmiku) mu eest läbi lipsata ja näitas mulle kenasti keskmist sõrme ka veel. Üldiselt ignoreerin selliseid avaldusi, eriti, kui olen ise midagi nende põhjustamiseks teinud, kuid see viskas kopsu üle maksa. Keerasin sealsamas otsa ringi, sõitsin tagasi, vastassuunast hüppega üle kõnnitee ja sain jalgratturi kätte, sõitsin tast mööda ja jäin ta ette seisma, et küsida, mis värk see nüüd oli.
Ilmselt pidurdasin liiga kiirelt, sest rattus rebis täiega käkki, kukkus päris õnnetult, ehmatasin isegi ära natuke.. Midagi tal katki ei läinud, jalg oli vist marraskil õrnalt. Sain muidugi kohe sõimata ja tüüp lubas politsei kutsuda, kuid olin ise piisavalt vihane, et küsida kõigepealt, et mis tuli tal fooris põles. Tema väitis, et roheline. Ütlesin et ok, ma ei usu sind, oli roheline roheline/smoheline, selles me elu sees kokkuleppele ei jõua, et kummal õigus, aga mille krdi pärast sa mulle keskmist sõrme siis nii demonstratiivselt näitasid (ju ta eeldas, et ma ei saa järgi talle, keeruline ristmik). Ta arvas et kas ma siis naljast aru ei saa. Hea nali küll, minuarust suht napikas oli. Palusin ta käest vabandust, et ta minu pärast kukkuma pidi, kuna see vist tõesti polnud väga ilus, kuid sellepeale ta tõi kõik maailma ropud sõnad kuuldavale ja väntas minema.
Tagantjärgi hakkasin mõtlema, et kas seal mitte kõnniteel rattarada polnud, tema oli ju sõiduteel, kuid see selleks. Mine nüüd võta kinni, kes selles vahejuhtumis suurem hälvik oli. Aga noh, mõtlema paneb ikka
P.S. G4S buss nägi seda kõige eemalt pealt, sõitsid vaikselt mööda aga abi pakkuma ei mulle ega ratturile tulnud, siinkohal tervitaks neid ka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.