Paraadile!
Moderaator: Moded
Re: Paraadile!
Mul lipu kohta küsimus, kas kuskil on normaalse hindega lippu motikale, plaanis reisile mina ning sellega seoses soetada. Äkki kellegil nö üle või kasutult seismas, saame kaubale äkki
Ja teie küsimus, kas keegi Viljandisse jääb ka Jaani pidama, mõtlesin, et pole võimatu uusi tuttavaid soetada ning selle mõttega saigi magamiskott kohvrisse visatud.
hotsepp kirjutas:Mul lipu kohta küsimus, kas kuskil on normaalse hindega lippu motikale, plaanis reisile mina ning sellega seoses soetada. Äkki kellegil nö üle või kasutult seismas, saame kaubale äkki
![]()
Ja teie küsimus, kas keegi Viljandisse jääb ka Jaani pidama, mõtlesin, et pole võimatu uusi tuttavaid soetada ning selle mõttega saigi magamiskott kohvrisse visatud.
Lipud peaks saadaval olema kaubanduskeskustes - need nood lihtsamad, mis mõeldud autole klaaside vahele. Tsiklile need peaks head küll olema (enda omale katsun just sellise hommikul külge pookida).
Kui sa just ei mõtle täismõõdus trikoloori ratta külge lehvima panna
Kiitus "point man"ile, igati ajagraafikus sõit oli!
Kahju, et rohkemat Viljandis ei näinud, oleks pidanud julgelt keskväljakut ründama aga seda teeme juba järmine aasta
Väga hästi oli tõesti graafik ja marsruut paigas. Kõik sujus! Respect korraldajale ja tänud kaasosalejatele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.