Telk motomatkaks

Siipel
Tänatud: 1 kord

Re: Telk motomatkaks

Lugemata postitus Postitas Siipel »

hotsepp kirjutas:

Eesti siseseks ei ole vaja ju üldse telki, viskad lihtsalt kuuse alla magama, hea magamiskott peab olema lihtsalt :lol:
Tegelikult pole vahet ka kuhu ma lähen, kas külma või kuuma, siiani olen saanudki eduliselt hakkama selle sama odava Jotose telgiga millel sai need kaaretunnelid lahtilõigatud ning asendatud krõpsudega, paigaldamine tunduvalt kiirem ning mahavõtt samuti. Lihtsalt aeg on edasi minna ning vaadata midagi paremat juba. Mingit meeletut pappi ei taha ka magama panna ning telk ei ole elukaaslane mida nii põhjalikult peaks valima, mõni oinas teeb suitsu kalli telgi kõrval ja siis pole näiteks võimatu, et hommikul avastad augud telgis. Jah, kvaliteetsematel juba seegi kindlus antud kuid siiski.

Mis see rebenemine peaks tähendama, et kui kotist väljavõtan juba katki või? Või kui pingutama hakkan siis õmblused rebenevad. No krt, egas ta kehvem ole kui odavad telgid. Kahekihilisus on väga hea ju. Ja see sademete kindlus on ka nagu küllalt. Olen ka vaadanud Ferrino MTB telki, see ka rattaga hea kaasas tirida, võib olla kellegil on selle kohts akogemusi :roll:

Ei noh, ma tahtsin viidata sellele, et Husky puhul on tegemist sellise raha maha viskamisega.
Hakkama saab igasuguse telgiga ja kõvemad mehed magavad üldse bivikotis. Mahu mõttes kõvasti väiksem kui mistahes telk, putukate eest muidugi väga ei kaitse.
Aga on ikka vahe küll kas lähed kuuma või külma. Kui ikka lund tuiskab siis võiks lumepõlled olemas olla ja kui ikka on ette näha olukorda kus nädalaid peab telgis elama, siis võiks veekindlus olla selline mis vee alati kinni peab. Samas kui liikuda piirkondades kus vesi, tuul ja lumi on nii harvad nähtused, et noored inimesed on seda ainult raamatust lugenud, siis peab vaaama telke millel oleks korralik ventilatsioon. Odavama otsa telkide puhul tuleb kindlasti jälgida ka kas kangas päikest kannatab. Noh see ka ju jura kui poole matka pealt telk lihtsalt kokku sulab.
Kui magada üks öö telgis ja siis ülejäänud 3 ööd hotellis siis ei oma need näitajad mittemingisugust tähendust:)
Rebenemiskindluse kohta loe siit: http://en.wikipedia.org/wiki/Ripstop

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”