24. mai 2007 Tallinna Hipodroom!!!
-
sepp
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: 24. mai 2007 Tallinna Hipodroom!!!
morris kirjutas:sepp kirjutas:ise tead millega rsikid,aga meenutan,et me oleme varemgi käinud rajal Sinuga yle nipli minu jõuetuse pärast
Väike parandus .. SINA kukkusid korvist välja mitte ME ei pannud üle nipli .. aga see selleks. Hipokal pole tõesti korvis miskit erilist teha .. lihtsalt õigel ajal tuleb oma tagumik üle tsikli porika ajada .. ja kiirust ei tohi ka karta. Sest arvestuslikult on on ringi keskmine kiirus seal pealt 100 km/h. Sirge kiirust ma ei julge isegi pakkuda.
teen Sulle omale väikse paranduse,me käisime koos rattaga yle., ees vasakkurvis. sina,ratas,mina,kõik käisime kummuli.. see ei unune iial sest mulle see pole argipäev
lihtsalt sellep et peale kurvi ma ei saanud tagasi korvi ja käisme yle vasaku kylje,see pilt siiani silmade ees veel kuidas taevasse vaadates näen korvi tulemas peale ![]()
just täna sealt Sinu pandud lingilt lugesin,et sirgel lähevad kiirused u 160ni. aga see siiski vist soolodel nii ja korvidel on see tiba väiksem.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.