Mootorratta registrerimine
-
pacaan
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Mootorratta registrerimine
XJ600 kirjutas:Mõned küsimused tekkisid esmase registreerimise kohta.
- Kui kaua kehtib registreerimiseelse ülevaatuse akt? Lugesin, et see peaks olema aktile märgitud, kuid 2008 aasta lõpus tehtud aktil seda märget ma ei leia. Nii vana akt vist ilmselt ei kehti ka enam?
2. Registreerimiseelsel ülevaatusel tuleb esitada järgmised dokumendid:- registreerimistunnistus; - [/b] esmasel registreerimisel see ilmselt ei puutu asjasse?
- Teen registreerimiseelse ülevaatuse ära 350.-. Lähen ARK-i ja maksan 1900.- + 450.- ning saangi registreeritud. Kas seejärel tuleb mingi ülevaatus ka teha?
- Vormistan paberid ära ja esitan need, kui kaua siis numbrimärgi ja dokumentide saamine aega võtab?
- Kui sõiduk on registreeritud, siis veel liiklema ei saa minna, tuleb teha kindlustus?
Tänud vastajatele.
- -sellele saad vastuse kui käid selle aktiga ARK-s ära ja näitad tädile leti ääres paberi ette. ma ise pole märganud kuskil seda kehtivusaega sellel aktil kui aus olla.
- puutub ikka kui toodud mujal riigis eelnevalt registreeritud (st siis järelikult kasutatud) ratas. siis peaks olema ka vastav registreerimistunnistus olemas või mõne riigi puhul expordidokumendid selle riigi nö ARK-st kõigi selle sõiduki oluliste andmetega.
- Reg. eelne ülevaatus maksab 0 krooni kui ise ARK-s ratta ette näitad (kojukutsed on küll tasulised, jah).
- dokkide ja nr saamine võtab aega sõltuvalt ARK tädi liigutamiskiirusest 5-10 min.
- kindlustus oleks mõistlik jah kohe teha. või loota, et pol kinni ei pea / avariid ei teki
minu vastused antud kasutatud sõiduki Eestis esmase registreerimise osas. Äkki oli abiks.
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.