Vargad liikvel, olge valvsad!

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: Vargad liikvel, olge valvsad!

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

carvik kirjutas:

Minu väike lugu kah.

Nüüd öösel käisin Meremõisa RMK telkimis alal. Parkisin oma ratta parklasse ja läksin randa. Seal hea, et ratas on sinust kuni 50m kaugusel ja kohale sõites on ka lahedad teed. Mingi ATV vuras seal ringi. Läksin ratta juurde aga ratast polnud. Jooksin mööda metsa ja närvitsesin nii mis kole. Suht juhuslikult tänu sõbra abi ja mõttega keerasime lähedal olevasse hoovi julmalt sisse. Ja mis ma näen. Maja taga oma ratas. Käidud mõlemale poole küllili. Arvatavasti sikutasid ATV abil nööriga. Politsei juhendasin kohale. Siiski sain ahvide vanematega kokkuleppele ja nad hüvitasid tehtud kahju koheselt. Varganäod pääsesid kriminaalkaristusest ja mina sain koju sõita. Nüüd on aega järeldusi teha. Ikka rohkem peab oma vara hoidma. Olgu see Jawa või HD. Sellist viha ei taha küll kellegi närvidesse soovida.

Mõnusat küpsemist nahkriides!

Nuh, veelgi magusam oleks olnud sitarattad kohtusse anda ja sealtkaudu nõuda nii kohtukulusid- kui ka ratta remondikulusid, poliis oleks miski krimi- või väärteo niikuinii neile kaela väänanud. Vot see oleks magus olnud, praegu said remontimisrõõmu ja raha rikutud osade eest. Aga igal juhul vahva, et ratta tagasi said :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”