Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
andrezoo9 kirjutas:.Aga peale seda olen paar korda veel näinud kuidas see mees enamus peterburi tee ristmikud nii läbib nagu suva mis tuli fooris on.
Eks ta varem või hiljem lõpetab haiglas sellise sõidustiiliga. Ehk siis kolksatab tilk mõistust pähe juurde.
Teemasse ka - igasugused autode vahelt ristmikule pugejad võiksid kasvõi veerandi jagu liikluseeskirju tunnistada. Enamik Tallinna teedel olevatest sõiduradadest on nii märgitud, et legaalselt auto ja vähegi suurem tsikkel ikka kõrvuti ei mahu - no pohhui sellest. Kui samas suunas on 2 sõidurida ja autod seisavad, siis las see tsikkel pugegu vaikselt ristmikule välja (Riias ja Stockholmis on teed piisavalt laiad, et saab vabalt sõita, mitte pugeda/ronida).
Küll aga võiks ära jätta sellise pulli, et ronitakse ristmikule üle ühe või lausa kahe pidevjoone kõrvaltee või vastassuuna kaudu. No t*** küll, eile nägin Sõles sellist vastassuunavööndisse ronijat (muidugi üle pidevjoonte).
Veerennis oleksin kuu aega tagasi autoga sõites aga ühe ulja jobu äärepealt omale kapotile tõmmanud. Situatsioon oli siis järgmine: mina tulen Järvevanalt ning pöördun Veerenni tänavale üle raudtee ülesõidu. Kohe pärast ülesõitu on minu suunas mulle vastu sõitmas tsiklimees. Kui mu reaktsioon olnuks kehvem ja ma üht jõhkrat rahmakat rooliga paremale poleks teinud, oleks tüüp mul läbi klaasi süles ja tema tsikkel mul kapotis kinni. Kretiin vaatas, et paremalt üle kruusa ei saa ja kahe Järvevanale suunduva autorea vahelt ei mahu. Suva siis - lähme aga üle pidevjoone vastassuuna vööndisse ja proovime sealt. Krdi potentsiaalne organidoonor.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.