Elektrikala ??

mart211

Re: Elektrikala ??

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Thesaarlane kirjutas:

Kudas saab plokikaane kõveraks ?
Nii palju kui ma tean siis jõhkra piinamisega, kus moto temp lähevad nii suureks, et jahutus vedelik on selle kõrval suht jahe.
Või siis kui läheb keema kõik see asi ja sõidetakse edasi. Sest vedelik lahkub süsteemist.
Aga ma kujutan ette, et sul on silme ees mingi seike kaan kuhu pistad näpud vahele eks :D
Nii see päris pole. See väändub piisavalt vähe enamasti, et selle saab lihvides korda.

Parandage kui eksin.

Seda küll. Ega ma usugi et banaaniks venib see plokikaas, kuid jah. Mul endal on kõik veel sirge ja loodan et see nii jääb ka, väga ei pabla. Kuigi just mul temp tõuseb vahest väga kõrgele, sest jah, sõidustiil kui selline on suht erinev paljudest teistest. Lihtsalt kunagi hakkas kõrva, et keegi mainis, et ära peale suurt paugutamist välja sureta, tekivad erinevad temperatuurid mootoris. Siiamaani pole matsu jaganud kuidas, nägin seda teemat ja mõtlesin küsida.
See on õige jah, et seistes suht alati tõuseb mitte ei jahtu see vedelik, kuid on siis keegi piisavalt tark et ära seletada miks ei tohi kohe mootorit suretada või oleme kõik ühel nõul, et po##ui? Ma lähen vahepeal proovin plokikaant väänata :mrgreen: (crash) (ptui ptui ptui)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”