Erinevate ilmadega erinev sõiduvarustus (suvel plätud jne)
Moderaator: Moded
Re: Erinevate ilmadega erinev sõiduvarustus (suvel plätud jne)
kle loe ka teemat enne kui siin "savitama" hakkad:
Andke tuld nnüüd:) Kes mida millise ilmaga selga paneb ja miks.
Ärge üksteisele ainult sõnadega liiga tehke.
ants01 kirjutas:Nüüd on siin 3 lehekülge sodi, kes millega sõidad
![]()
Mul jumala savi, et Te siin lühikeste pükste ja T-särgiga sõidate, ega sellest pea kõigile pasundama!
Kui Teil on midagi asjalikku teistega jagada, mis nii ventilatsiooni ja turvalisuse koha pealt praeguste ilmadega sobib, siis palun väga.edu
PS Lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus, siin on palju selliseid "informatiivseid" postitusi, a'la "tegin ka testi ära; +1; käisin ka täna sõitmas jne"
Peale 160 km täisvarustuses sõitu tankisin. Istusin peale, ajasin jala pealt otseks, et ääreni täis lasta. Jala peale tagasi lastes oli varvas jala alla ennast ajanud. Saapa sees suur varvas tundis natuke aistingut. Plätuga oleks vist aistingust ehmunud ja tsikligi ümber lükanud...
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Praeguste ilmadega on üks parimaid tundeid see, kui sul on siga palav ja lähed bensukasse ning lased baagi külma bensu täis.
Sõiduajal on nii hea seda külma paaki jalgadega kallistada ning perekonna juveelid tänavad ka selle vahepeatuse eest
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
ants01 kirjutas:PS Lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus, siin on palju selliseid "informatiivseid" postitusi, a'la "tegin ka testi ära; +1; käisin ka täna sõitmas jne"
OT. Sa tahad öelda kõik sinu 1799 postitust on olnud üliinformatiivsed?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
miu kirjutas:ants01 kirjutas:PS Lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus, siin on palju selliseid "informatiivseid" postitusi, a'la "tegin ka testi ära; +1; käisin ka täna sõitmas jne"
Kiire pilguheit minu postitustesse andis kuskil üle 75% informatiivsust, siis natuke huumorit, ajaviidet ja videot
Aga teemasse kah: sõidan ujukate ja maika särgiga. Jalas crocks'id,peas vana pott!
Mis Te selle infoga peale hakkate
ants01 kirjutas:miu kirjutas:ants01 kirjutas:PS Lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus, siin on palju selliseid "informatiivseid" postitusi, a'la "tegin ka testi ära; +1; käisin ka täna sõitmas jne"
Pooled kindlast
![]()
Aga teemasse kah: sõidan ujukate ja maika särgiga. Jalas crocks'id,peas vana pott!
Näiteks kujunes mu arvamus selliseks, et ilmselt oled sa pervo.
e-bay's Airmesh jakke saada nii "küüruga"
http://stores.ebay.de/ww-tankpads-de_Ai ... ec0Q2em322
kui ilma
-
- Tänatud: 12 korda
Nagu tellimise peale. Eile öösel tulin Haapsalust töölt suure masinaga. Tallinnasse jõudes umbes Nõmme ujula kandis. Ees just selline plätudega, lühkiste pükside ja t-särgiga pdrollerivend. Kord sõiti ühe käega, kord passis selja taha, kord sügas ennast kuskilt. Ise mõtlesin, et sellise stiiliga paneb varsti käpuli. Kohe peale seda hakkas vingerdama ja külili. Masin vastu äärekivi, ise teepeal. Saime õnneks pidama, et osta ei sõitnud. Tõusis oma jala peal püsti ja ees olnud auto jättis seisma ja läks vaatama, mis viga. Kuna oma jala peal käis, siis kõige hullem vast polnud.
Samas kujutan ette seda asfaldti riivimist lühikeste riiete puhul sellel noorsandil. Koolivaheaeg rikutud ja meeldejääv kogemus omandatud, et tuleb varustust kanda. Füüsikaseadused ei muutu sellest, kui meil palav on.
Ise olen ka mopoga sõites Rootsi militaarsaabas, nahkpüks, ilma kaitsmeteta, aga toppelt nukkidega ja puusakohtadega vana endurojope + kindad. Eks see ole maitse asi, aga higistamine läheb valutumalt üle, kui enda kokku kasvatamine.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
ei fakk, turvavarustus on ikka vajalik värk. Eile kimatasin rolleriga ca 50 kilti plätade, ujukate ja T-särgiga ja no nii külm hakkas, et täna on nohu kallal. Tervis tarviline vara, seega kullakesed, ikka pange soojalt riide
lisavarustuseks GSR600
-
- Tsikkel: Yamaha T7
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 65 korda
Avatava lõuaga kiiver, õhukesed kindad, turvis küünarnuki käsivarre õla rinna ja selja kaitsega, põlve kaitsmed ja daytona rainbow saapad.
All on lühikeste käistega särk ja lühikesed püksid.
Selline varustus peaks hullema ära hoidma ja sellest lahjemaks ei ole nõus minema - 30 kraadise ilmaga oli täitsa hea sõita.
-
- Tsikkel: GSX-R 1000 K3 / Warrior
- Tänatud: 2 korda
Nonii, juba kahetsen, et täisvarustust nende kuumadega ei kandnud. Nüüd siis tööpäev läbi, kuumus muutus äiksevihmaks ja shortsides ei taha kuidagi ratta selga ronida
reimz kirjutas:Nonii, juba kahetsen, et täisvarustust nende kuumadega ei kandnud. Nüüd siis tööpäev läbi, kuumus muutus äiksevihmaks ja shortsides ei taha kuidagi ratta selga ronida
Juhtus täpselt samamoodi, Sauelt Kuusalusse, tund aega sõita, vahepeal mingi vihmapilved, et läbimärg, siis jõuab ära kuivada, ning uus pilv ootamas
Ei ole siin midagi, pikem sõit on siis täisvarustuses ikka.
neile, kes sõidavad normaalse varustusega. Ise pole mitte kunagi sõitnud lühkarite ja t-särgiga. Ma olen vist palavusega ära harjunud. Higistan, aga seda palavuse tunnet ei ole.
Vihm mind üldse ei sega; ega ma suhkrust ei ole .
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere XT1200 ZE
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 20 korda
Tegin just 5-päevase sõidu Ahvenamaale, täisvarustuses. Vastu keha pikkade varrukatega ja pikkade säärtega jahutav aluspesu, peal IXS-i Coretex sõiduülikond, Daytona saapad, kindad ja loomulikult kiiver, selle all veel sukk. Temperatuur kogu aeg 30 +, ei hätää! Higi kordagi voolama ei hakanud, peatustes käis muidugi jakk kohe seljast ära. Ka linnades ja foori taga ei tundnud suuremat ebamugavust. Samas kui õhtul temperatuur langes + 25 peale, oli selline tunne et varsti hakkab veel jahe!
Põdras aga jah, enamus vendi sõidab t-särgis ja lühkarites, tundisin neile tõsiselt kaasa ...
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Enn kirjutas:Põdras aga jah, enamus vendi sõidab t-särgis ja lühkarites, tundisin neile tõsiselt kaasa ...
ma näen somme pidevalt palja ülakehaga sõitmas,maanteel ka veel
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Põtradel pole ka kiivreid vaja, sarved võtavad löögi vastu
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
ants01 kirjutas:miu kirjutas:ants01 kirjutas:PS Lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus, siin on palju selliseid "informatiivseid" postitusi, a'la "tegin ka testi ära; +1; käisin ka täna sõitmas jne"
Kiire pilguheit minu postitustesse andis kuskil üle 75% informatiivsust, siis natuke huumorit, ajaviidet ja videot
![]()
Sina või?
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
- Toetajaliige
Valmet kirjutas:[
Sina või?
Pea-aegu sarnane, aga kirjutasin ju, et sõidan ujukatega
Ei pea ennast hulluks kamikazeks, kes tavalise riietusega mootorrattaga sõidab lühikesi otsi, kuid tööl pole tsikli varustust lihtsalt kusagile panna ja koolis loengutes passides ei hakka ju igakord riietusruumis vahetamas käima.
Pikematel otsadel alati varustus seljas.
Tsikkel on mul hetkel ainuke liikumisvahend, seega ühtlasi nii hobi- kui tarbesõiduk.
Siller kirjutas:Ei pea ennast hulluks kamikazeks, kes tavalise riietusega mootorrattaga sõidab lühikesi otsi, kuid tööl pole tsikli varustust lihtsalt kusagile panna ja koolis loengutes passides ei hakka ju igakord riietusruumis vahetamas käima.
Pikematel otsadel alati varustus seljas.
Tsikkel on mul hetkel ainuke liikumisvahend, seega ühtlasi nii hobi- kui tarbesõiduk.
Kas mitte enamik õnnetusi ei juhtu väikestel kiirustel, tavapärastel marsruutidel ja linnasõitudel? Või on see ainult kuuldus? Igatahes tee omad järeldused.
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
zx12r kirjutas:Kas mitte enamik õnnetusi ei juhtu väikestel kiirustel, tavapärastel marsruutidel ja linnasõitudel? Või on see ainult kuuldus? Igatahes tee omad järeldused.
Statistika andmetel sureb enamus inimesi kodus, oma voodis. Järelikult tuleb kodust eemale hoida.
zx12r kirjutas:Siller kirjutas:.
Kas mitte enamik õnnetusi ei juhtu väikestel kiirustel, tavapärastel marsruutidel ja linnasõitudel? Või on see ainult kuuldus? Igatahes tee omad järeldused.
Ma õpin ja töötan lennunduses, ma olen kursis, mis on ohutus.
Kuid riske tuleb hinnata ning õnnetusi ennetada.
Miski siin elus pole kindel.
-
- Toetajaliige
bigdog kirjutas:zx12r kirjutas:Kas mitte enamik õnnetusi ei juhtu väikestel kiirustel, tavapärastel marsruutidel ja linnasõitudel? Või on see ainult kuuldus? Igatahes tee omad järeldused.
Statistika andmetel sureb enamus inimesi kodus, oma voodis. Järelikult tuleb kodust eemale hoida.
Statistiliselt juhtub AINULT 30% liiklusõnnetustest joobes juhtidega, seega...
bigdog kirjutas:zx12r kirjutas:Kas mitte enamik õnnetusi ei juhtu väikestel kiirustel, tavapärastel marsruutidel ja linnasõitudel? Või on see ainult kuuldus? Igatahes tee omad järeldused.
Ma ei rääkinud suremisest, bigdog. Loe tähelepanelikumalt ja püüa kaasa mõelda.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
zx12r kirjutas:Ma ei rääkinud suremisest, bigdog. Loe tähelepanelikumalt ja püüa kaasa mõelda.
Said täpselt samasuguse statilisse vastuse...ehk statistika on kinni vaatenurgas kuidas me seda näha tahame!
Let the good times roll.
27 C ja peale siis linnas pältu, lühikesed püksid ja t-särk. Maanteele ikka midagi pikka jalga, saapad, sõidujope ja kindad.
See kukkumise asi on rohkem endas kinni .. ole lihtsalt tähelepanelikum ja ei juhtu midagi (linnas). Tartus on muidugi rahulikum ka kui pääliinan.
-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
no loomulikult ei juhtu midagi, kui te ise ettevaatlikult sõidate....
...teie vea tõttu. aga te ei saa kunagi teada, mida teeb see keegi teine, kes teie sõidupäeva ära võib rikkuda.
piipz@ikka sõidab, kuid higistab
pean pattu tunnistama, et sõitsin ka t-särgi ja sortsude väel eile. Jube hea oli
aga töristasin nii 30 km/h. Hiiu ülesõidult Pärnu manteele vasakule kreerates eiras üks farmer minu peateed nagu ikka seal juhtub . Küll ma olin jälle õnnelik et ma seal kohapeal seismise kiirusega sõitsin
.
Ikka "kaine arvestus ja range distsipliin" on meie õnnistegijaks ja päästjaks, seltsimehed
Le Inc kirjutas:27 C ja peale siis linnas pältu, lühikesed püksid ja t-särk. Maanteele ikka midagi pikka jalga, saapad, sõidujope ja kindad.
See kukkumise asi on rohkem endas kinni .. ole lihtsalt tähelepanelikum ja ei juhtu midagi (linnas). Tartus on muidugi rahulikum ka kui pääliinan.
ole tähelepanelikum ja ei juhtu midagi ? IRW
Sõidan ainult täis varustuses ja iga päev, iga ilmaga, ei usalda neid autojuhte üldse
No inimestelt ei saa ära võtta rõõmu palja ihoga mööda asfalti libiseda.
Pärast ju hea näidata arme: Vot kus olen mees..poolt kintsu pole ja poolt pead samuti mitte ning m... on ka ära lihvitud, aga mees olen sellegi poolest... Mis selle turvavarustuse pärast ikka nutta..
A.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.