õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kasutaja avatar

ylari
Tsikkel: vfr

Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Lugemata postitus Postitas ylari »

Tolle vihmasajuga oli mu ratas kah parklas jäänud rummuni vette. Pool tundi enne olin käinud väljas vaatamas silmapiiril toimuvat äiksemöllu (vihma ei sadanud veel). Siis mõtlesin et peaks hakkama töölt ära minema, ajasin varustusele vihmavoodrid sisse, mökutasin veel natuke ringi ja kui poole tunni pärast välja jõudsin, voolas töökoha parklasse tänavalt konkreetne jõgi sisse, parkla oli vee all. Kui vihm üle läks siis järgnes selline sõit mustamäelt kristiinesse, sealt läbi kesklinna lasnamäele ja sealt laagrisse, mida enam väga läbi elada ei tahaks. lisaks veele, mida tuli nii ülevalt, alt kui mõlemalt küljelt, morjendasid mind ka lahtised kaevuluugid mida aeg ajalt näha oli.. kõige rohkem morjendasid mind muidugi need luugid, mis olid korraliku veekihi all ja mida seega näha ei olnud võimalik. kirsiks tordil muidugi oli mittetöötav foor kosmose ristmikul kui ma lähenesin sinna kõrvalteelt. see oli küll hetk mil ma mõtlesin, et oleks võinud kopteriload teha hoopis....

aga offtopicust väljudes:

võibolla peaks ikkagi homme koos mingi sõidu tegema.. praeguste plaanide kohaselt oleks ma õhtul käpp igaljuhul. üksi sõitmisele veidi vaheldust.

zr-7 99' > vfr800 99'

Mine “Üritused”