Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Räägin siis ka ära oma eelmise reede juhtumi, kus liikusin töölt koju. Teekonnaks oli Lasnamäelt mustamäele läbi Järvevana.
Jõudsin siis järvevana keskele umbes, enne fooru kus saab veerenni ( vist ) ühesõnaga Järvevanal olev teine foor, peale seda tuleb lisa rida ja saab keerata paremale.
Olen siis mina vaskus reas ning ees on oma 5 autot ning taga tsirka 15 autot. Foor läks just punaseks ja võtan käigu välja ning hakkan paagi pea trumme taguma ( viimasel ajal kipun automaatselt tegema kui vaba hetk :wack: ) Ja järsku kuulen mingi podin. Ja siis minust vaskult möödub päris suure hooga sinine e34 buumer. Tuli läks suht ka roheliseks nii et nibin nabin jõudis esimeste autode eestläbi. Vasakud rattas käisid üle haljasala. Hiljem Tammsaare tee foori taga nägin ka kes roolis oli. Roolis istus NOKA MÜTSIGA, PÄIKESE PRILLIDEGA selline väike noor tüüp, kes oma istumis asendi tõttu vaevalt nägi aknast välja.
Kusjuures, ma ise ka mõtlesin korra, et hiiliks sealt esimeseks ennast, a siis mõtlesin, et ah kus mul kiiret on ja tagusin trumme edasi :)
Et siit siis väike kasulik vihje võib olla. Kui esimeseks ronite, siis tehke seda kahe auto rea vahelt, siis on väiksem võimalus ette jääda autole, kes tahab ka esimeseks ronida.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”