Vargad liikvel, olge valvsad!

Kasutaja avatar

Mhhh
Tsikkel: Mini&GPZ305

Re: Vargad liikvel, olge valvsad!

Lugemata postitus Postitas Mhhh »

Rein kirjutas:

Läksin just hetk tagasi maal õue. Kusele nimelt, kui see kedagi huvitab. Vaikus, soojus, õrn väike värske tuuleke. Kuu paistab, kõik meenutab seda, kuidas Joosep Toots Pitsule kaevul kurtis. Leidsin just keset platsi sobiva koha, et ihu kergemaks saada, kui järsku, kuulen krabinat. Vaatan vasakule ja mida kuradit ma näen. 2 tüüpi tarivad üle võrkaija minu poja mopeedi. Tule taevas appi. Jooksin neile sajaga selga, nagu Hispaania võitlushärg.Sain ühe jalust maha joosta. Ei saanud veel korraliku tohlakatki anda kui see hüääni kombel kiljuma kukkus. Rabasin siis natist kinni ja tirisin püsti, liiga püsti sai. Lasin ta siis madalamale tagasi, kuni tüübi jalad maad puudutasid, kurat mulle puusani. No ma ei saa enam aru, kuhu on me elu jõudnud. Lapsed on kell 23 ajal väljas vargil. Uskumatu. Homne hommik ka rikutud, selle asemel, et Jõgeva treffile sõita, lähen polit...seisse avaldust tegema, et anda tööd järjekordselt alaealiste komisjonile. (Tarvastu)

No nüüd ongi küsimus selles, et kui varga kätte saan, murran käeluud ära jne. Kätte saadu oli 8 aastane poiss :wack: Nüüd lähen veel kohe põhi tegijat puistama. See ka alaealine. Käib erikoolis ja süüdimatu.

Võib vist öelda, et õigel ajal, õiges kohas? (togi)

Mini (Riga 30) chopper & Kawasaki GPZ305->

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”