Vargad liikvel, olge valvsad!
-
- Tsikkel: Emmaljunga Mondial Duo Combi '
Re: Vargad liikvel, olge valvsad!
carvik kirjutas:Minu väike lugu kah.
Nüüd öösel käisin Meremõisa RMK telkimisalal. Parkisin oma ratta parklasse ja läksin randa. Seal hea, et ratas on sinust kuni 50m kaugusel ja kohale sõites on ka lahedad teed. Mingi ATV vuras seal ringi. Läksin ratta juurde aga ratast polnud. Jooksin mööda metsa ja närvitsesin nii mis kole. Suht juhuslikult tänu sõbra abi ja mõttega keerasime lähedal olevasse hoovi julmalt sisse. Ja mis ma näen. Maja taga oma ratas. Käidud mõlemale poole küllili. Arvatavasti sikutasid ATV abil nööriga. Politsei juhendasin kohale. Siiski sain ahvide vanematega kokkuleppele ja nad hüvitasid tehtud kahju koheselt. Varganäod pääsesid kriminaalkaristusest ja mina sain koju sõita. Nüüd on aega järeldusi teha. Ikka rohkem peab oma vara hoidma. Olgu see Jawa või HD. Sellist viha ei taha küll kellegi närvidesse soovida.
Mõnusat küpsemist nahkriides!
Tervitused.
Kant suhteliselt ohtlik tõesti. Samad tondid tegutsevad vist ka Keila-Joal. Nii kose juures kui ka rannas.
Eile sai autoga mindud Keila-Joa randa. Autot parkides vaatasin, et karastatud klaasikilde kõik kohad täis. Üks noormees tuli samal ajal oma auto juurde - sellel tagumise ukseklaas sisse löödud. Kõik asjad alles. Tundub, et segasime oma saabumisega vargaid. Asja moraal veelkord - ära jäta asju tagaistmele isegi siis kui sul on toonklaas.
Asukoht kaardil on siin:
http://xgis.maaamet.ee/xGIS/XGis?app_id ... 2=1&LANG=1
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.