Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Samru
Tsikkel: Suzuki Intruder 1800R
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Samru »

Täna õnnestus endal ka siis hälvik-autojuhiks saada.

Nimelt tangin mina Kose-Risti Euro Oil tanklas, ninaga Tartu poole, seistes ise auto taga, üsna tagumise vasaku nurga juures oodates paagi täitumist- tsekkan ilmselt Treffile suunduvaid Soome tsikleid burgeriputka juures ning kiikan ühte tankivat Shadow-d teisel pool tankurit kui kuulen veel ühte tsiklit saabuvat. Tuleb minu auto taha (üsna stiilne masin-nendin ja juht ilusti heledas ülikonnas musta hirmutava kiivriga- cool)- Honda GL 1500 CTV veereb edasi...

Kuna ma seisan ülbelt endiselt 20 cm oma auto nurgast ja ei astu kiirelt eest ära ning saabuv tsikkel on sunnitud mulle vastu jalga sõitma (ok- ei sõitnud, kuid masinat jalale lastes kukkus esiratas mulle vastu jalga), siis ma tõesti vabandan et ma sind, sõiduki reg nr-ga 60JB Jõgevatreffi veteranist (märgid olid rinnas) juhti sellepärast m***iks sõimasin. Ma ju tõesti NÄGIN et SA TULED nagu sa mulle väga tabavalt selgitasid!

Luban üle vaadata oma sõiduvõtted, käin tähelepanu- ja kontsentratsioonikoolitustel ning ehk siis oskan lugeda liiklust/mõelda rohkem, et astuda see üks samm tsiklite teelt kõrvale. Ja järgmine kord tsiklit tankides olen siis targem ja pressin enda ka eestankiva auto ja tankuri vahele.

Fear no evil!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”