Tsiklisõidule
Re: Tsiklisõidule
miu kirjutas:Allikas: Brittany Morrow
boordy kirjutas:On jah nats hulljulge tegu istuda ratta selga ilma varustuseta kuid seni on mu usaldus sõitja vastu olnud hirmust suurem.
Igatahes kui sõitja ei kuku, ei kuku mina ka kuskile. Nojah ega kes seda teab, mis iganes võib juhtuda. Kindlasti ostan endale korraliku varustuse kui olen endale sobiva leidnud
Ei teagi nüüd, paljud teist on sellle looga ka lähemalt tutvunud, aga lühike kokkuvõte on, et lisaks rumalusele mitte varustust kanda, pudenes neiu tsikli pealt maha... sest ei hoidnud korralikult kinni...
"I noticed that I had to start fighting the wind to stay behind Shaun without pulling on him too much. I placed my hands on the gas tank and pushed myself into him as much as possible without crowding him."
Ehk siis mõtle vähe selle fraasi üle, et kui sõitja ei kuku, ei kuku ka sina. Seal polnud mingit õnnetust, mingeid väga äkilisi manöövreid, mitte midagi. Bike, maantee, rumalus. Kõik.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.