Võrtsjärve 2päevane Enduro 2010 EMV-3etapp

Teema algataja
lärm
Tänatud: 1 kord

Re: Võrtsjärve 2päevane Enduro 2010 EMV-3etapp

Lugemata postitus Postitas lärm »

Ma ei tea kus kuradi kohast neid reegleid võetakse vöi võtate.
Minu üritusel vöib küll sõita rs kaardiga nii harrastajas kui harrastaja c -s,kui veteranides . Mingisugused hägused jutud et rs kaardiga ei vöi harrastajates sõita mind ei aktsepteeri-minu vöistlusel vöib . Mina teen ikka üritust sellepärast et köigil fun oleks ja tänu sellel ongi harrastaja ja c klass eraldi et köik saaks ikka omal tasemel söita.

Paikusel te söitsite palju rajast tee peal,sellepärast suudabki köik kolm ringi teha iga mees.
Miks ma ei lase aeglasematel meestel ehk harrastaja c klassil ja veteranidel (võibolla veteran 40 söidab kaks ringi) söita kaks ringi???????
VASTUS-- ESITEKS Mehed ärge unustage et Võrtsjärve enduuro ringi pikkuseks vöib kujuneda kuni 105-120km. Teiseks- näiteks 105km st on 100 km offroadi, nii raskemal kui kergemal kujul,aga kindlasti köigile jõukohane ja huvitav ma loodan.
Kolmandaks- üritus ju toimub oktoobri löpus kui päevad on lühikesed,mis tähendab seda et pärast ei peaks mehi metsadest taga ajama hakkama.

Esimene päev läheb harrastaja c kirja neljast katsest 2 ja teisel päeval köik 4 katset-see ju piisav minu arust. Mina paneks kohe köik katsed köigile sisse ,aga vot see pole enam minu teha,sest reeglid seda kindlasti ei luba,et kohe esimesel ringil arvestatakse köiki katseid.

Oletan et kui eelmine aasta 75km ringi ajaks tuli minul 3h siis see aasta tuleb kiirematel 3,5 h ringi ajaks. ,mis tähendab kahe ringi pikkuseks isegi 7 tundi sadulas söitmist. Ma arvan et harrasta c on üks ring piisav ja jöukohane ,et asja ikka nautida saaks .
edu ja kohtumiseni juba kärnatamisel
Lärm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”