Milline kiiver?
Re: Milline kiiver?
sai ostetud Shoei Hornet DS, ostuga sigarahul. sõitma pole veel saanud minna a toas suurtel kiirustel ümber tooli joostes tundus igati ok aga ost ise oli kino, mul soomes kaks sibulat üürivad tuba, tõsised juudid, 24 h mõtlevad rahast ja et tasuta asju saada,lemmiktegevused on kalastamine, seenelkäimine (kuna saab tasuta midagi ju,mitte et tegevused meeldiks) kirbuturul nad oleks nõus elama ja kõik soomlaste äravisatud pask on nende jaoks kullahinnaga. sai mainitud, et kiivrit hakkan ostma ja neil kohe rahamaitse suus, hop, nv-l vennad tulevad, ühel silmad säramas, Koit ma ostsin kiivri sulle. Küsisin siis, et mis sul viga on? proovida tuleb ka ikka enne, vennal hoobilt nägu kaame. kui nägin mis kiivriga tegu,küsisin proovida ja istus nagu valatud. minu silmad hakkasid särama
küsisin siis hinda, 140 € , kuna nendega lihtsalt tuleb kaubelda,muidu solvuvad siis peale pikka kauplemist sain 135 euriga, (tegu täiesti uue kiivriga) kaup tehtud siis näitasin vendale,palju eestis selline kiiver maksab. See oli täiesti uskumatu millised näod vendadel olid,kahju, et pilti ei teinud, ma pidin naerukrambid saama,lõuad rippusid vastu maad,näost rohelised ja nagu ühest suust tuli neil, täiesti p..sis 7200 eeku ja nii nad lasid tund aega veel
sry,et jutt teemast välja veits
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.