Kuidas te oma tsiklit turvate?
Re: Kuidas te oma tsiklit turvate?
Hea, kui lükates suutsid aru saada, et kettalukk peal. Mul kulus sellest arusaamiseks kolm kohaltvõtuga kukkumist. Katkised gondlid ja peeglid ja heeblid. Ja ometi olin kirjutanud armatuurile suurte punaste tähtedega kleepsu - KETTALUKK! Siis üks targem andis hea nõuande - pargi alati tsikkel niimoodi, et enne sõitma hakkamist on vaja tagurdada ehk siis tagurpidi mõned meetrid tsikkel lükata. Toimis kenasti see nõuanne - kui tagurdamisel kolksu kuulsin, oli selge, et midagi segavat on esirattas.
madsa kirjutas:Ise olen värske tsikliomanik. Sai ostetud ilma helisignaali märguandeta esipiduri ketta lukustus ja nüüd on vitsad käes - suutsin juba teisel päeval sõitma minnes ära unustada, et see peal on, lükkasin ratast natuke enne sõidu alustamist mille tulemusena sõitis lukk tsikli plastikust esiporikasse sisse ja murdis sealt korraliku tüki välja. Õnneks tuttav tegeleb keretöödega ja ütles, et saab selle tagasi sulatada, aga mure ikkagi, et mis edasi - püüan palju tahan aga äkki läheb jälle mingi hetk meelest ära ja siis sama asi kordub. Et kas peaks ikkagi helisignaalimärguandega luku ostma? Oskab keegi soovitada mingit konkreetset head marki ja kohta kus müüakse? Või mis oleks
alternatiivsed võimalused oma ratta turvamiseks?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.