Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder VL 800
Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
ishijupp kirjutas:Äännn kirjutas:Ma ootan natuke suurema nõupidamise ära. Olen valmis esindama küll, kui ma selleks sobin. Samas ei raiska ma oma energiat jagelemise peale foorumis, kus kõik asjalikud sõna ei võtagi. Onju. Pealegi on mul kurk koletult valus ja ma praavin ennast siin, terav pliiats olen küll, aga natuke 4B kanti, pehmekene.
Asi saab korda.
Särts teravat alla ja kurguvalu unustatud
Miks sa ei peaks sobima esindama? IMHO väga hästi sobid. Ja kui plärtsumiste vahele ka arutlevaid postitusi satub, siis on ju kõik OK, saab arvamustest teri välja sõeluda... vastasel korral võib juhtuda, et isevooluteel tekib üks "äge" protestiaktsioon, millest osavõtt on lõbus, aga tulemuse saavutamisel kasulik nagu mungal m*nn
Mungal on mnn ksemiseks
Teemast nii palju, et kui suudetakse SLK inimeste maailmavaadet natukene avardada, siis eraldi rada kail ja loendatud kohad praamil, seejärel stividorid paigutavad vabade kohtade olemasolul rattaid nii palju kui võimalik. Tallinki laevadel on samuti teatud arv mootorratta kohti, pole veel näinud, et ratas seisaks autokohal. Minu arvates probleem, et enam ei lasta rattaid varem peale, on tekkinud kellegi kaebamisest, sama juhtus ka Tallinki laevades, varem said viimastena peale tulijad enne maha, nüüd tehakse nii palju ruumi, et saaks ülemise deki alla lasta, autod maha ja seejärel ülejäänud. Protestiaktsioon võib-olla toimiks sellisel juhul kui terve suvi igal reedel vähemalt 100 ratturit kella 17.00 alates kuni viimase praamini edasi-tagasi sõidaks, ühest korrast ei piisa, kannatavad ülejäänud ratturid, "vabu kohti" on ainult viimasele praamile,elame konnatiigis, meie oleme konnakoor ja SLK on hetkel dirigent. Ma loodan, et SLK saab probleemist aru( tänu Tallinna sadamatöötaja nägemisvõime puudumisele pidin üle poole tunni sadamas higisama ja seetõttu laevas inimestest eraldi olema) ja asjale leitakse kõiki osapooli rahuldav lahendus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.